Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Snowboardclinic boeken

Snowboardclinic boeken

Snowboardclinic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Snowboardclinic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Alle snowboarders opgelet! Vanaf nu is het mogelijk om onze Nederlandse toppers Jody Koenders en Luc van Ommen van wel heel dichtbij aan het werk te zien. Nog sterker, het is nu mogelijk om onder leiding van deze toppers een clinic te volgen. Er is geen betere manier te bedenken om je eigen niveau te verbeteren. Heb je altijd al vragen gehad hoe je de Backflip, Underflip, Backside Rodeo of Backside Spin het beste uit kan voeren? Dan is dit de uitgelezen kans om erachter te komen. Jody en Luc zullen laten zien hoe het snowboarden op het allerhoogste niveau beoefend wordt. Ook voor beginnende snowboarders is deze clinic geschikt. Er zal een speciaal programma worden aangeboden, waarin de basis van het boarden wordt geleerd.

Afhankelijk van de grootte van de groep wordt bepaald of Jody en Luc samen de clinic verzorgen. In ieder geval zal altijd een van beide aanwezig zijn.

Boek nu deze fantastische clinic in de vernieuwde Uithof in Den Haag, andere locaties mogelijk. Je wordt ontvangen met koffie of thee. Daarna zal de clinic volgen van een uur, waarbij het materiaal is inbegrepen. Na dit uur kan je alles wat je geleerd hebt nog oefenen tijdens het vrije uurtje boarden dat je na de clinic te goed hebt.

Informeer naar de mogelijkheden. Jody Koenders en Luc van Ommen zijn er klaar voor. Jij ook?

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button