Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Snelle Jelle boeken

Snelle Jelle boeken

Snelle Jelle boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Snelle Jelle of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Als Snelle Jelle zich in 2000 inschrijft voor Turntablized, een dj/turntablism contest, begint het balletje te rollen. In diezelfde periode leert hij Lucky kennen waarmee hij al snel samen met backup mc de Voorsprong het podium beklimt als CLIMAX. Veel festivals, radioprogramma’s en podia worden aangedaan, veelal als het voorprogramma van Nicotine&Gotcha. Na 2 jaar nauw samen te werken en o.a. een 12” in eigen beheer uit gebracht te hebben besluiten de heren ieder hun eigen pad te gaan.

Jelle gaat zich vanaf dat moment

veel meer op het produceren toe leggen en werkt met diverse mc’s en crews samen waaronder Maestro Mikel, 3de Kamer, VSOP, Terilekst. Zo ook produceert hij een track voor het debuutalbum van de belgische mc Castro en brengt in begin 2004 onder eigen naam een 12” uit featuring Terilekst & VSOP die goed ontvangen word in de nederlandse hiphopscene.

Eind 2003

roept Maestro Mikel de hulp in om hem bij te staan met zijn soloproject waarmee hij zich in heeft geschreven voor de Grote Prijs van Nederland. Een show word voorbereid en zowaar word de regiofinale gewonnen. Dit levert een optreden op voor een uitverkochte Paradiso. Ondanks wat problemen met de stroomtoevoer in Paradiso gaat de show gesmeerd en gaat Maestro Mikel er met de beste muzikantenprijs vandoor. Kort daarop wordt er met het prijzengeld een 12” uitgebracht waarvan de productie van titeltrack “Dadendrang” van Jelle zijn hand komt.

Momenteel

wordt de laatste hand gelegd aan de Elleboogwerk EP met medewerking van o.a. VSOP, Brainpower & Dicecream, IJsman en Raymzter. En zal midden 2005 gereleased worden met een videoclip met VSOP.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button