Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Snap boeken

Snap boeken

Snap boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Snap of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Snap! is een van de bekendste internationale Duitse popacts aller tijden. Met hun dancefloor-anthem “The Power”, werd de naam Snap! in één keer een synoniem voor hoge kwaliteit dancemuziek. Het opeenvolgende succes van de singles “Oops Up”, “Cult of Snap” en “Mary had a little boy” versterkte deze naam alleen maar.

Snap boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Snap! zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor het boeken van Snap! Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Snap

Snap! is een dance act die constant met nieuwe ideëen en een nieuwe sound komt. Hun debutalbum “World Power” is een megaseller in de dancemuziek. Het tweede album (“The Madman’s return”) werd wederom een succes. Op dit album staan de mega nummer-1 hit “Rhythm is a dancer”, “Exterminate” en “Do you see the light”. Diverse hitsingles volgden, zoals “Welcome to tomorrow”, “The First ,The Last, Eternity”, “The world is in my hands”.

Turbo B

Wie Snap! echt is blijft voor de buitenwereld onbekend. De twee producers uit Frankfurt, Michael Muenzing en Luca Anzilotti, hebben in het verleden vele pseudoniemen gebruikt, waardoor het mysterie in stand bleef. Het gezicht van Snap is natuurlijk rapper Turbo B. Hij is constant bij de groep gebleven. Door de jaren heen wordt hij vergezeld door verschillende zangeressen, waaronder Thea Austin.

Officiële remixen

Er worden sinds 2002 officiële remixen gemaakt van Snap!-nummers. Het grootste succes is de remix van “Rhythm is a dancer”. Hierin zijn samples verwerkt uit klassiekers als “Jason Nevins vs RUN DMC – It’s like that” en “The Goodmen – Give it up”, wat een zeer succesvol resultaat oplevert. De single vloog in Duitsland direct naar de toppositie van de hitlijsten.

Snap! is back!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button