Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Slagwerkgroep Medicamento boeken

Slagwerkgroep Medicamento boeken

Slagwerkgroep Medicamento boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Slagwerkgroep Medicamento of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Medicamento, free-style percussion

Een optreden van de batucada Medicamento is zonder overdrijven spectaculair. De tien (uitbreidbaar tot vijftien) slagwerkers trakteren het publiek op energieke, dansbare percussie. Danseres Mylgia van Uytrecht zweept het publiek nog verder op. Dat bleek onder andere bij optredens op festival Mundial, Uitmarkt Amsterdam en Oerol.

Maar ook in de zalen

is Medicamento een graag gezien gezelschap. In onder andere Paradiso Amsterdam, 013 Tilburg en Ahoy Rotterdam trad de slagwerkgroep op voor een enthousiast publiek.

Medicamento free-style percussion

is in 1994 opgericht. Bindende factor is de grote liefde voor de rijke Afro-Braziliaanse muziekcultuur van de Samba, de Marcha, de Maracatu en de Samba-reggae. Daaraan zijn invloeden uit reggae, trance, hiphop, jungle toegevoegd.

De beweeglijke bandleden

bespelen slagwerkinstrumenten van zeer uiteenlopend formaat en karakter. Dit resulteert in een swingend geluid dat tot de verbeelding spreekt. Dat blijkt sinds het eerste optreden in 1995. Sindsdien is Medicamento niet meer weg te denken van de Nederlandse podia.

De dansbare klanken

zijn vastgelegd op twee mini-cd’s. Na talloze optredens, niet alleen op diverse podia maar ook tijdens bedrijfsfeesten, presenteerde Medicamento eind 1999 de (full length) cd Medicamento.

Gastbijdragen

daarop worden geleverd door DJ Git-Hyper, de Wu Tang-clan rappers Cilvaringz en Barrakjudah, Reggae-zangers Pieter Both en Bram Wouters (Beef), en de Braziliaanse zangeres Lilian Vieira (Zuco 103). Medicamento heeft inmiddels voor een uitbundig publiek opgetreden in Duitsland, Kenia en Burkina Faso.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button