Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Slagerij van Kampen boeken

Slagerij van Kampen boeken

Slagerij van Kampen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Slagerij van Kampen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De origineelste band van Nederland: Slagerij van Kampen

Een spetterend jubileum van deze “ godfather “ onder de slagwerkgroepen. Als echte pioniers begonnen de leden van deze groep (twee vrouwen, twee mannen, nu uitgebreid met een extra man) in 1982 met het produceren van popmuziek, louter en alleen op slagwerk gespeeld en ontwikkelde een unieke, geheel eigen stijl.

Als allereerste slagwerkgroep ter wereld beschikt Slagerij van Kampen over drums die oplichten op het moment dat de bandleden erop spelen! Dat levert in deze show een geweldig visueel beeld op, een prachtig lichtspel, indrukwekkend mooi en toch zuinig door het gebruik van LEDverlichting.

Slagerij van Kampen is in die achtentwintig jaar uitgegroeid tot een internationaal succes: overal uitverkochte concerten, een Edison, 1 DVD, 9 cd’s, waaronder één gouden CD zijn enkele hoogtepunten uit het rijtje van vele wapenfeiten die de afgelopen jaren voorbijkwamen. Een opmerkelijk succes voor het, eigenzinnige muzikale karakter, dat buiten het reguliere pop-circuit met al zijn media-hypes, toch het grote publiek wist te bereiken en, niet onbelangrijk, die aandacht wist vast te houden en uit te bouwen.

Zag u de groep al eens optreden, dan zal dit een feest van herkenning zijn. Had u nog nooit de gelegenheid om deze overdonderende drummersgroep te ervaren, dan is hier uw kans.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button