Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Skitzofrenix boeken

Skitzofrenix boeken

Skitzofrenix boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Skitzofrenix of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Skitzofrenix is een bekende naam uit de DJ wereld. Hij is een veelbelovende DJ, die aan vele grote projecten in verschillende genres werkt.

Skitzofrenix boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Skitzofrenix zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Skitzofrenix

Skitzofrenix, wiens echte naam Edin Ibrahimovic is, begon al op jonge leeftijd met het maken van 2step, hiphop en partybreaks en heeft aan veel remix wedstrijden meegedaan. Nadat zijn eerste single ‘Damn it’ een groot succes werd, ging hij grote namen in de DJ wereld remixen. Zo bewerkte hij nummers van onder andere Sidney Samson, Erick E, Gregor Salto en Laidback Luke.

Hij brengt ontzettend veel goede muziek uit. Denk maar eens aan: ‘This Is F*cking Amsterdam’, ‘Damn It’, ‘Work It’ (met Sidney Samson) en onder andere een hele vette remix van ‘Samir’s Theme’.

Skitzofrenix boeken
Skitzofrenix boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button