Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sjon & Sjeffrie Kidz Spektakel boeken

Sjon & Sjeffrie Kidz Spektakel boeken

Sjon & Sjeffrie Kidz Spektakel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sjon & Sjeffrie Kidz Spektakel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het Sjon en Sjeffrie Kidz Spektakel is een interactieve familieshow voor jong en oud. Sjon en Sjeffrie draaien van hun DJ-meubel plaatjes van hun debuutalbum, ‘Daar Word Je Vrolijk Van’ en daarnaast draaien ze natuurlijk ook de grootste kinderhits. De heren zingen, springen en dansen met de kidz met in hun achterhoofd: Sjon en Sjeffrie, “daar word je vrolijk van!”

Tijdens de Sinterklaasperiode worden hun 2 nieuwe Sinterklaasnummers toegevoegd aan het spektakel. Daarnaast brengt het duo ook tradionele Sinterklaasnummers in een nieuw jasje.

Deze interactieve 30 minuten durende show is net als zijn volwassen broertje non-stop feest, maar dan met een aangepast kinderrepertoire die je mee mag zingen zo hard je kunt! Er wordt live gedraaid vanaf een DJ-meubel en er kan op elke situatie worden ingespeeld. Tevens zijn Sjon en Sjeffrie ook te boeken als presentator voor kinderevenementen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button