Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sjeng de Belsj boeken

Sjeng de Belsj boeken

Sjeng de Belsj boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sjeng de Belsj of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sjeng de Belsj is een zanger die zijn beroep met heel veel plezier uitoefent. Sjeng is niet alleen leuk om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken tijdens de optredens, waarbij iedereen wel eens uit zijn dak kan gaan. Je kan er haast niet om heen, in de show zit veel variatie, met zijn muziek laat hij u telkens weer verbazen.

Ambiance dat is in êên woord de juiste typering voor Sjeng De Belsj uit het Belgische Mopertingen-Bilzen. Op zeer jonge leeftijd is het bij Sjeng begonnen, op zijn 10é jaar liep hij al de muziekschool in Maastricht binnen om accordeon te leren spelen en dit tot zijn 16é jaar. Nadien ging hij een aantal jaren in een 5 mans All Round orkest spelen als accordeonist en organist en een aantal jaren als duo samen met zijn broer. Aangezien Sjeng een echte Belg is, kon hij toch vrij aardig met de Maastrichtse taal om, vandaar dat hij Limburgs is blijven zingen.

Inmiddels heeft hij al een aantal Cd’s op zijn naam staan met o.a. “dao moot op gedroonke weure” en “griekse vroluij”, “es de roeze weer goon bleuên” en “es iech in dien auge kiek” Sjeng wordt gevraagd over de hele provincie en ver er buiten. Binnenkort komt het volgende album uit met 14 nieuwe liedjes. Sjeng schrijft al zijn muziek zelf en heeft tevens ook al vele liedjes geschreven voor andere Limburgse artiesten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button