Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sittah boeken

Sittah boeken

Sittah boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sittah of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sittah begon haar carrière als illusionist in 1989 bij Hans Klok. Ze traden meer dan tien jaar samen op als succesvol duo, reisden de wereld rond en wonnen veel titels. Ze eindigden samen met hun eigen theatershow. In 2006 won Sittah de titel van First Female World Champion Illusionist.

Sittah boeken voor een evenement

Sittah is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Sittah

Sittah volgde een show- en musical opleiding bij Benjamin Feliksdal in Amsterdam. Vervolgens trad ze op als danseres in Barnum, de eerste grote musical van Joop van den Ende. Door haar opvallende verschijning werd Sittah gevraagd om samen te werken met illusionist Hans Klok. Sittah en Hans waren al snel op elkaar ingespeeld. Ze deden mee aan de Nederlandse kampioenschappen Magie en wonnen ze de Grand Prix met de snelste metamorfose ter wereld.

Sittah stond met Hans Klok onder andere in het beroemde casino in Deauville. Ook werkten ze samen met Rasti Rostelli in het Caribische gebied en werkten ze mee aan de André van Duin revue. De reactie van het Nederlands publiek was overweldigend. Sittah en Hans Klok werden daarna gevraagd voor vele televisieprogramma’s.

Magie in Las Vegas

Het grote succes drong door tot in het buitenland en ze besloten om een gokje te wagen in Las Vegas. De Amerikanen reageerden enthousiast en Sittah krijgt een compliment van Siegfried en Roy. Sittah en Hans werden gevraagd voor de televisieshow ‘World Greatest Magic’ in Ceasers Palace in Las Vegas, dat wereldwijd 60 miljoen kijkers trekt.

Na het Amerikaanse avontuur maakten Sittah en Hans Klok een eigen theatershow, waarvoor Sittah grotendeels de choreografie voor haar rekening nam. De show ‘Magic Live on Stage’ werd een groot succes.

In 2003 begon Sittah haar eigen Magic show en was ze wekelijks te zien op het grootste podium van Nederland, de succesvolle Dinnershow 21 on air in Hilversum.

Wereldkampioen Illusionist

Sittah won in 2006 de titel van First Female World Champion Illusionist bij de officiële FISM-organisatie in Stockholm. Ze was te zien in de populaire TV-shows Le Plus Grand Cabaret Du Monde, Stars in der Manege en was de mysterieuze gast ‘She Mask’ bij de Uri Geller Show. In 2016 had Sittah haar debuut op de Amerikaanse televisie met de show Masters of Illusions.

Vervolgens had ze optredens in Parijs, München, Kopenhagen, Monaco en in Nederland, inclusief het Russisch Staatscircus in Den Haag.

Sittah’s Angels & Devils

In 2011 begon Sittah met een nieuwe illusionistengroep, genaamd The Angels. Deze vijf vrouwen waren meteen succesvol en traden internationaal op in onder andere Monaco, Frankrijk, China en Duitsland. Na dit succes creëerde Sittah The Devils, een groep illusionisten met vijf sterke mannen.

Angels Inc.

De 5 stijlvolle, trendy powervrouwen van Angels Inc. zijn vol felheid en magie. Ze begonnen hun carrière met het winnen van de strijd in het TV-programma Circus Gerschtanowitz. Daarna traden ze op in Le Plus Grand Cabaret du Monde in Frankrijk, The Winter Trial in Oostenrijk, Masters of Magic in Italië en nog veel meer.

De opwekking is een feit!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button