Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sita boeken

Sita boeken

Sita boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sita of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

2001
Sita maakt deel uit van het succesvolle project Starmaker waar de band K-Otic uit voortvloeit. Het duet I Was Made To Love You tussen Sita en Bart wordt met een tweede plaats een dikke hit. Na de optredens met K-Otic verlaat de zangeres in december de band om een solo-carriere te beginnen.

2002

Sita doet haar eerste solo-optreden op 8 januari in de Arena Sleepin’ te Amsterdam. In dezelfde maand verschijnt haar debuutalbum Happy dat is opgenomen met Scandinavische producers. Samen met Marco Borsato zingt ze Lopen Over Water, een lied dat speciaal voor het huwelijk van prins Willem Alexander is geschreven. Tijdens de uitreiking van de TMF-Awards krijgt Sita drie awards, zowel voor Beste Zangeres, Beste Single (Happy) als voor Beste Videoclip (Happy). De single Jerk wordt geen grote hit. Sita heeft meer succes met het B-kantje Le Chemin, een Franstalig nummer, dat ze samen zingt met de Franse groep KYO. Het liedje verschijnt in Frankrijk op de A-kant en belandt daar in de Top 20.

2003

Tijdens de internationale muziekwedstrijd Eurobest (met deelnemers van Starmaker en Staracademy) behaalt Sita op dinsdag 25 maart de een na laatste plaats. De deelnemer uit Spanje wordt winnaar. Het tweede album Come With Me ligt in het verlengde van het debuut. De cd is in verschillende studio’s in Nederland en Zweden opgenomen door Peter Kvint, Douglas Carr en de Nederlandse producers Tony Cornelissen en Reyn Ouwehand. De liedjes zijn geschreven door buitenlandse componisten als Lisa Lindebergh, Jimmy Monell, Stephanie Bently en Ben Copland. Het Zweedse popidool Robyn is verantwoordelijk voor het nummer With You. Sita werkt aan een speciaal op de Franse markt gericht album waarop vier Franstalige liedjes staan waaronder enkele geschreven door de groep KYO. Samen met KYO bereidt Sita een tournee voor.

2004

Het nummer Le Chemin van Kyo en Sita wordt door NRJ, één van de grootste radiostations van Frankrijk, uitgeroepen tot het beste Franstalige nummer van het afgelopen jaar. Op 24 januari neemt Sita in het Franse Cannes een NRJ Award in ontvangst. Popstar Magazine is al sinds jaren het meest toonaangevende en populairste tienerblad in Italië. Sita wordt het gezicht van de Nederlandstalige editie. Tijdens haar theatertournee zingt Sita nummers van haar tweede album aangevuld met enkele Franstalige liedjes die ze met de band Kyo heeft opgenomen. Die combinatie is ook te horen op het verzamelalbum L’Envers Du Decor dat eind maart speciaal voor de Franse markt wordt uitgebracht. Het liedje Dance The Night Away is de herkeningsmelodie van de soapserie ZOOP op de kinderzender Nickelodeon.

2005

Samen met Co Rowald presenteert Sita elke zaterdag het programma The Max op kinderzender Jetix. De herkenningstune To The Max, met Co op saxofoon, verschijnt op single en wordt een hit. Voor de film De Kameleon 2 levert Sita de liedjes Mij en Mijn Bloed. De film gaat in juli in première en is ondanks negatieve recensies een groot succes. Sita maakt onderdeel uit van de Sinterklaasshow getiteld Sinterklaas Pakt Uit die in de weken voorafgaand aan 5 december door het land trekt met optredens in Nijmegen, Enschede, Groningen, Apeldoorn en Breda. Naast Sita staan ook 4:AM, Djumbo en de Eurokids op het programma. De opbrengsten van de kerstsingle Because We Care komen ten goede aan Unicef.

2006

Sita verzorgt in de Nederlandse versie van de animatiefilm Ice Age 2 de stem van de dwergluiaard. De film draait vanaf 29 maart in de bioscoop. De zangeres is eind september betrokken bij Ga Voor Gezond, de nationale scholencompetitie voor het basisonderwijs om de groeiende ongezonde leefstijl van kinderen op een leuke manier aan te pakken.

2007

Sita is de grote winnares geworden van Sterren Dansen op het IJs!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button