Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Simon Kuper boeken

Simon Kuper boeken

Simon Kuper boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Simon Kuper of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Simon Kuper is geboren in Oeganda, heeft op school gezeten in Nederland en daarna gestudeerd in Engeland, Duitsland en Amerika, onder andere aan Oxford en Harvard University. Hij schreef onder meer voor de New York Times, de Britse kranten The Times, The Observer en de Duitse krant Die Welt.

In Nederland schrijft Simon Kuper voor Hard Gras en De Pers. Verder schrijft hij voor The Financial Times en andere internationale bladen over het belang van sport in politiek, economisch en cultureel perspectief. In ons land is hij vooral bekend geworden door zijn bekroonde boeken over voetbal. Zo schreef hij de boeken Voetbal is Oorlog en Dure spitsen scoren niet. In dit laatste boek beantwoordt hij vragen als: Waarom kopen topclubs steeds de verkeerde spelers? Brengt een dure speler met een grote naam doorgaans zijn geld op? Cijfermatig onderbouwd zet hij zijn vraagtekens bij het gemiddelde transferbeleid en de professionaliteit van het management van clubs.

Naast schrijven presenteert Simon Kuper enthousiast over het belang van (top-) sport, over Zuid-Afrika als gastland van het WK Voetbal en het succes van teams & organisaties. Daarnaast is Kuper ervaringsdeskundige over Zuid-Afrika. Hij heeft er een familieachtergrond en heeft talloze privé- en journalistieke reizen naar het land gemaakt. Zo schreef hij een speciaal nummer voor het blad Hard Gras over Zuid-Afrika.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button