Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Sigs! boeken

Sigs! boeken

Sigs! boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sigs! of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sigs!

Als je ongekend muzikaal talent weet te combineren met zeldzaam positieve podium-energie, dan is een band gegarandeerd een succes. Altijd. Sigs! bewijst het gigantische verschil dat een live-act kan maken. Want de show bouwt hypnotisch subtiel op, van funky verwennerij aan het begin tot een genadeloze climax, en dat meerdere keren op één avond. De ingrediënten zijn even treffend als eenvoudig. IJzersterke muzikanten, getalenteerde zanger en zangeressen, die allen technische perfectie combineren met een jonge honden-enthousiasme, een slim doordacht origineel repertoire dat kunstjes laat zien en verrassend maar bekend is, én een opvallende indrukwekkende show, ook wat betreft licht & geluid.

Op je event speelt Sigs!

dik twee uur opzwepende bekende songs van de grote topartiesten. Maar Sigs! valt ook steeds meer op met eigen werk. De songwriting-kwaliteit en creativiteit van Sigs! zijn bijvoorbeeld ook opgevallen bij de Universiteit Utrecht en ’s lands grootste politieke partij. Voor deze organisaties heeft Sigs! dan ook thema-songs gemaakt.

Sigs! is in Utrecht

al een vette hit met vele trouwe fans. En dat worden er steeds meer, zeker na optredens in zalen als Paradiso, De Melkweg, Tivoli, Vredenburg, de Jaarbeurs, het MECC en ’t Maastheater. Het geeft maar aan wat voor goud je met Sigs! in handen hebt: een alsmaar groeiende band, die landelijk steeds bekender wordt en nog iedere show met aanstekelijk enthousiasme weet op te zwepen! Sigs! heeft een clip opgenomen voor de single ‘Sweet Memory’, welke te zien is op The Box.

Tot gauw!

Tot SIGS!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button