Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sigrid ten Napel boeken

Sigrid ten Napel boeken

Sigrid ten Napel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sigrid ten Napel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Vanaf haar zesde levensjaar volgde ze toneellessen bij het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland. Na een succesvol eindexamen aan het Erasmiaans Gymnasium te Rotterdam, begon ze in 2011 aan haar acteeropleiding aan de Toneelacademie in Maastricht.
Sigrid maakte haar debuut met haar rol in “Atlantis”, kort hierna speelde ze in de One Night Stand “Maite was hier” van Boudewijn Koole. Zij is onder andere te zien in de populaire serie Penoza (KRO), waarin ze de rol van Nathalie van Walraven vertolkt. In het vierluik “Rembrandt en ik” speelt Sigrid de ik-figuur Cornelia, Rembrandts bastaarddochter. In de succesvolle televisieserie Overspel (VARA) speelt zij Marit.

Overspel won op het Nederlands Film Festival 2012 het Gouden Kalf in de categorie televisiedrama. In de One Night Stand “VAST” van regisseur Rolf van Eijk, met Tygo Gernandt en Coosje Smid, speelt ze de tiener Isabel die in een gesloten inrichting verblijft. Deze film heeft op het Nederlands Film Festival 2011 het Gouden Kalf gewonnen in de categorie televisiedrama.

Afgelopen seizoen speelde ze in de voorstelling ‘Scènes uit een huwelijk”.

In 2014 zal de speelfilm “Zomer” haar première beleven. De film geregisseerd door Colette Bothof, vertelt het verhaal van de 16-jarige Anne (Sigrid ten Napel), die zich een buitenbeentje voelt .

Voor haar rol in “Overspel” en “Lijn 32″ werd zij genomineerd voor de Gouden Notekraker 2012 in de categorie ‘televisie’. Van het tijdschrift Elegance kreeg zij de 2012 Award voor Aanstormend Talent en tijdens het Nederlands Film Festival 2012 werd zij gepresenteerd als een van de jonge acteurs en actrices die gezien worden als belofte voor de toekomst.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button