Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sigrid ten Napel boeken

Sigrid ten Napel boeken

Sigrid ten Napel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sigrid ten Napel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sigrid ten Napel boeken voor een evenement

Sigrid ten Napel is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Sigrid ten Napel

Sigrid ten Napel volgde vanaf haar 6e toneellessen bij het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland. Na haar middelbare school begon ze in 2011 met haar acteeropleiding aan de Toneelacademie in Maastricht.

Sigrid maakte haar debuut met haar rol in ‘Atlantis’. Kort daarna speelde ze in de One Night Stand ‘Maite was hier’ van Boudewijn Koole. Ook was ze te zien in de populaire TV-serie ‘Penoza’ van de KRO, waarin ze de rol van Nathalie van Walraven vertolkt. In het vierluik ‘Rembrandt en ik’ speelde Sigrid de rol van Cornelia, Rembrandts bastaarddochter.

Films en TV-series

In de succesvolle televisieserie ‘Overspel’ (VARA) speelde ze Marit. ‘Overspel’ won op het Nederlands Film Festival 2012 het Gouden Kalf in de categorie Televisiedrama. In de One Night Stand ‘VAST’ van regisseur Rolf van Eijk, met Tygo Gernandt en Coosje Smid, speelde Sigrid de tiener Isabel, die in een gesloten inrichting verblijft. Deze film won op het Nederlands Film Festival 2011 het Gouden Kalf in de categorie Televisiedrama. Sigrid ten Napel stond ook in het theater met de voorstelling ‘Scènes uit een huwelijk’.

In 2014 ging de speelfilm ‘Zomer’ in première. De film vertelt het verhaal van de 16-jarige Anne (de rol van Sigrid ten Napel), die zich een buitenbeentje voelt.

Voor haar rollen in ‘Overspel’ en ‘Lijn 32’ werd Sigrid ten Napel genomineerd voor de Gouden Notekraker 2012 in de categorie Televisie. Van het tijdschrift Elegance kreeg ze in 2012 de award voor Aanstormend Talent. Tijdens het Nederlands Film Festival werd Sigrid ten Napel gepresenteerd als een van de jonge acteurs en actrices die gezien worden als belofte voor de toekomst.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button