Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Shushila del Monte Lyon boeken

Shushila del Monte Lyon boeken

Shushila del Monte Lyon boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Shushila del Monte Lyon of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Shushila del Monte Lyon begon na haar opleiding aan de Hoge School Amsterdam met het presenteren voor groepen mensen. Ze begon haar carrière op het Mediapark in Hilversum bij de Hillywood Tours. Achter de schermen presenteerde zij de studio’s op een enthousiaste manier aan menig geïnteresseerde. Hierna is zij trainingen gaan geven in het presenteren van deze tour. Ook maakte zij vaak filmpjes voor de Hillywood Tours in samenwerking met Veronica, RTL Lifestyle Experience en MTV.

In 2012 begon Shushila met het presenteren op camera. Dit deed zij bij het ochtendprogramma genaamd Early Birds. Hierin maakte zij Bekende Nederlanders ‘s morgens vroeg wakker en verraste hun met een ontbijtje. Verschillende interviews heeft ze dan ook gedaan met onder andere Lieke van Lexmond, Lange Frans, Ruud de Wild en Winston Gerschtanowitz.

Shushila heeft verschillende workshops gevolgd om zichzelf nog meer te ontwikkelen. Bij verschillende docenten ging zij aan de slag om het vak zo goed mogelijk te leren.

In 2013 begon Shushila bij het nieuwe radiostation Krush Radio. Een radio platform voor talent. Momenteel werkt zij als VJ en heeft zij verschillende interviews met de genodigde gasten. Jeroen van Inkel en Erik de Zwart zijn enkelen op haar lijst. Tevens legt zij bij Krush Radio ook verslag van verschillende workshops die gehouden worden voor de talenten. Hiernaast is zij ook de Station Voice voor Krush Radio bij VHU Jingles. Naast Station Voice is Shushila druk bezig met andere voice-over klussen. Zo spreekt zij bijvoorbeeld de rondleidingen in op het Mediapark, maar ook op de Open Studio Dagen was zij weer de Station Voice.

Begin 2013 draaide Shushila een pilot voor het ROC van Amsterdam voor talent. Dit was een live talkshow voor kinderen. Shushila werd uitgenodigd om deze show te presenteren. Haar vooropleiding als sociaal pedagogisch hulpverlener, in combinatie met haar werk als presentatrice, maakte dat zij boeiende interviews kon afnemen en wist zij daardoor een leuke talkshow neer te zetten.

Shushila is niet alleen actief in verschillende TV-klussen, maar ze wordt ook regelmatig gevraagd voor evenementen. Zo heeft ze onder andere bij Radio 538 voor Warchild mogen presenteren. Ook presenteerde ze voor Samsung de nieuwste gadgets. Verder staat ze met Planetzone op film- en televisie premières, waarbij ze verslagen maakt en verschillende interviews afneemt.

Shushila del Monte Lyon  boeken
Shushila del Monte Lyon boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button