Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Shaydie boeken

Shaydie boeken

Shaydie boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Shaydie of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Happy hardcore revival met Shaydie.
Back to the happy sounds of the 90’s

Wie kent ze niet meer? De happy sounds van tracks als Life’s Like A Dance, Rainbow In The Sky en Luv U More zitten waarschijnlijk nog vers in ieders geheugen! De succesvolle DJ Paul Elstak wist in de jaren 90 hit na hit te scoren met deze platen. Dit deed hij echter niet alleen! Shaydie, het bekende gezicht naast Paul Elstak is terug en HOE…

De Rotterdamse Shaydie

is als entertainer geboren en is dan ook van jongs af aan druk geweest met allerlei projecten. Naast de hectische periode waarin ze samen met Paul Elstak door heel Nederland reisde, werkte Shaydie tevens samen met artiesten als Svenson & Gielen, Dip “T” Jones, T. Knuth en Mike Redrum. Deze projecten resulteerden in een grote variëteit aan tracks en stijlen. Als klap op de vuurpijl representeerde Shaydie samen met de rap formatie ‘Redrum Squad’, Nederland tijdens de EXPO 2000 in Hannover.

Naast het vele studiowerk

begon Shaydie een samenwerking met de Diva’s of Dance waar zij als achtergrond zangeres deel uitmaakt van een spetterende 90’s show.

Naast deze succesvolle samenwerkingen

werd het tijd voor Shaydie om als solo artiest aan de slag te gaan. Deze power dame zal het publiek in de Nederlandse discotheken mee terug gaan nemen naar de happy hardcore tijden. Met haar originele formatie van MC en danseressen laat Shaydie deze nostalgische tijd van de Nike Air Max en de vrolijke melodieën weer herrijzen in een spetterende en energieke show van maar liefst 30 minuten. Alle klassiekers zullen de revue passeren, wat resulteert in een half uur vol met o.a. Life’s Like A Dance, Rainbow In The Sky, Don’t Leave Me Alone, Feel The Music en Luv U More!

Shaydie staat garant voor het oproepen

van ontelbaar veel goede herinneringen aan een tijd die allang afgesloten leek te zijn.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button