Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sharon de Miranda boeken

Sharon de Miranda boeken

Sharon de Miranda boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sharon de Miranda of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sharon de Miranda is expert in de wereldkeuken. Geïnspireerd door haar Surinaamse vader, Nederlandse moeder, half-Indische oma en Antilliaanse man brengt ze haar kookkunsten regelmatig in praktijk als TV-kok in het programma BinnensteBuiten van KRO-NCRV.

Sharon de Miranda boeken voor een evenement

De kosten voor het inhuren van Sharon de Miranda zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een presentatie of kookworkshop met Sharon.

Wie is Sharon de Miranda

Sharon is geboren in Nederland, maar ze is opgegroeid op Curaçao. Haar interesse in eten was al duidelijk voordat ze kon lopen. Als 13-jarige werkte ze in de weekenden in een keuken op een vakantiepark op Curaçao. Daarna deed ze ervaring op in verschillende andere restaurants.

Na de middelbare school begon Sharon aan een koksopleiding op Curaçao, waar de Zuid-Amerikaanse keuken centraal staat. Terug in Nederland kwam er een vervolg met een koksopleiding in Amsterdam, waar de Franse keuken centraal staat.

Iedereen kan koken

Sharon heeft een kookschrift uitgegeven met de titel Iedereen kan Koken. Haar multiculturele opvoeding heeft haar zeer geïnspireerd. Daardoor heeft ze gerechten leren kennen uit diverse landen. En ze maakt, zo zegt ze zelf, de lekkerste hutspot van de hele wereld!

Sharon de Miranda heeft volgens haar moeder ‘van haar obsessie haar hobby en beroep gemaakt’, en weet met veel liefde en passie deze obsessie over te brengen op een breed publiek.

Sharon de Miranda boeken
Sharon de Miranda boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button