Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Shady Mohamed boeken

Shady Mohamed boeken

Shady Mohamed boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Shady Mohamed of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Shady Mohamed was één van de mannelijke deelnemers van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Hij is ook bekend van de reality series Temptation Island en Ex On The Beach Double Dutch.

Shady Mohamed boeken voor een evenement

Shady Mohamed is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Shady Mohamed

In Temptation Island kreeg Shady Mohamed de rol om bezette vrouwen te verleiden. Tijdens dit programma is het hem niet gelukt, maar het gerucht ging dat hij later wel het bed gedeeld heeft met Louise. In Ex On The Beach maakt Shady onderdeel uit van een datingprogramma, waarin steeds meer ex-vriendinnen en ex-vriendjes verschijnen op de bestemming.

Feestbeest

Zelf geeft Shady toe dat hij tijdens relaties in het verleden wel eens manipulatief is geweest, waardoor zijn relaties stukgelopen zijn. Hij houdt van vrouwen met een grote mond en een tikkeltje arrogantie. Verder staat Shady bekend om zijn motto ‘Beter te dik in de kist, dan een feestje gemist’.

Shady Mohamed boeken
Shady Mohamed boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button