Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sevn Alias boeken

Sevn Alias boeken

Sevn Alias boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sevn Alias of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sevn Alias is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop wereld. Al op jonge leeftijd tekende hij bij het recordlabel Rotterdam Airlines. Niet veel later kwam zijn eerste video ‘Mrowen’ uit, die meteen veel bekijks scoorde.

Sevn Alias boeken voor een evenement

Sevn Alias is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Sevn Alias

Sevn Alias werd geboren in Amsterdam als de zoon van een Surinaamse vader en een Surinaams-Antilliaanse moeder. Hij groeide op in Amsterdam-West tussen Marokkaanse jongeren. Dit is terug te horen in zijn muziek; hij rapt met Marokkaanse slang.

Mixtape

In 2014 bracht hij zijn eerste video uit voor de track ‘Radicaal’, een voorproefje voor zijn mixtape uit begin 2015 Twenty Four Sevn. Zijn grote doorbraak kwam een paar maanden later. Zijn sessie bij 101Barz werd de best bekeken zomersessie ooit van het succesvolle hiphop platform.

Daarna volgden verschillende samenwerkingen, onder andere met Lil Kleine, Boef, Ali B, en vele andere bekende namen uit de Nederlandse hiphop scene. Sevn Alias maakt rauwe, grimmige straatrap en is boven alles een waanzinnige solo-artiest.

Festivals

Volgens VPRO 3voor12 was zijn show op Noorderslag het absolute hoogtepunt van het showcasefestival. In 2016 staat Sevn Alias op zo’n beetje alle relevante popfestivals: van Paaspop tot Best Kept Secret en van Woo-Hah tot Lowlands. Hij scoort een top-10 hit met Gass! en werkt ondertussen aan zijn debuutalbum.

Sevn Alias was van 2018 tot en met 2020 te zien als het personage Stille in de serie Mocro Maffia. In 2019 maakt hij de single ‘Herres’, een ode aan Ajax. De single wordt gebruikt als promotie-filmpje voor het Champions League succes van de Amsterdamse voetbalclub.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button