Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sensation Cheerleaders boeken

Sensation Cheerleaders boeken

Sensation Cheerleaders boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sensation Cheerleaders of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sensation Cheerleaders zijn opgezet in 2001 te Boxmeer. Cheerleaders combineren dans, acrobatiek en turnen met elkaar en show en entertainment staat daarbij centraal. Daarvoor trainen zij 2 keer in de week. Regelmatig treden zij op door het hele land en daarnaast verzorgen zij ook workshop in Cheerleading. Ook hebben de cheerleaders elk jaar audities, een fotoshoot en gaan ze op cheercamp.

In 2006 is de huisstijl van de cheers totaal vernieuwd en werken zij naar een semi-professioneel niveau. Als enige cheerleaders in Brabant, bieden zij een nieuwe dansvorm voor meiden en een nieuwe vorm van entertainment voor evenementen, feesten, (sport)wedstrijden e.d.

Cheerleading kan voor sommigen een opstap zijn naar de showbizz-wereld.

Ambities

De Sensation Cheerleaders trainen hard. Op dinsdagen trainen zij voor de shows en op zondagen trainen zij conditie, kracht en lenigheid. De meiden werken hard, maar werken dan ook graag naar hun doel om zoveel mogelijk op te treden. Want dat is waar de cheers van houden!

Naast het optreden zetten de Sensation Cheerleaders en coach Anne-Marie Jansen zich in voor het promoten van de relatief nieuwe sport in Nederland. Dit doen zij o.a. door het geven van workshops, een promo-DVD en de handleiding voor cheerleading. Er vindt begeleiding plaats aan startende cheerteams en er worden contacten onderhouden met de media.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button