Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Sena boeken

Sena boeken

Sena boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sena of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sena

De Tilburgse Sena Casita, beter bekend onder haar artiestennaam Sena (niet te verwarren met de Senna uit Haarlem van Nicotine & Pete Philly), heeft een roerige periode achter de rug. Ze stond al eens vijf dagen achter elkaar met een tienkoppige band in theater Carre en dit jaar was het Lowlands-festival, met een nieuwe band, aan de beurt. Het talent van de rapster/zangeres wordt snel erkend door iedereen die haar hoort optreden. Dus waarom beheerst SENA de hitlijsten dan nog niet? Omdat haar eerste single ´Crazy People´ pas net is verschenen en ze nog druk bezig is met de opnamen van haar eerste volledige cd. Maar daarna zal Nederland er toch echt aan moeten geloven.

Voor haar eerste single

moest Sena kiezen of ze een nummer koos waarin ze rapte, of waarin ze zong; dat kan ze namelijk allebei best. Uiteindelijk werd gekozen voor ´Crazy People´, vanwege de sterke boodschap van dit zelfgeschreven nummer. Ik wilde ermee zeggen dat iedereen op zijn eigen manier wel een beetje gek is; dat maakt ieder mens uniek. Wees daarom niet te snel in het veroordelen van mensen omdat ze anders zijn dan jij. Het is toch een rapnummer geworden omdat je in een rap meer kunt vertellen, in het zingen kan ik echter meer emoties kwijt; het houdt elkaar in balans als een weegschaal. Ik doe het allebei graag.

Invloeden

Sena is een kind van Spaanse en Marokkaanse ouders en schroomt niet om die invloeden in haar muziek te verwerken. Dat ging eigenlijk automatisch, het is me met de paplepel ingegoten. Voor mijn muziek zijn die culturele invloeden heel belangrijk, maar een nadeel is dat ik me eigenlijk overal een buitenlander voel. Ik ben een onderdeel van de nieuwe multiculturele generatie die niet zo´n moeite heeft met verschillen in achtergrond.

De eerste keer

dat een groot televisiepubliek kennis kon maken met de Tilburgse was vorig jaar met een speciaal live-optreden voor Willem-Alexander en Maxima in Tilburg. Ja, dat was geweldig, ze zijn allebei heel aardig. Maar daarvoor was ik ook al een paar keer op tv geweest, hoor. Ook stond ze op het Sarakasi-festival in de Keniaanse hoofdstad Nairobi, waar ze hartstochtelijk werd toegejuicht door 40.000 enthousiaste Kenianen. Dat optreden was onderdeel van een uitwisselingsprogramma met Afrikaanse muzikanten. Ik vergeet het nooit meer; die mensen hebben helemaal niets, kenden mijn muziek niet, maar waren enthousiaster en gaven me meer liefde dan welk Europees publiek dan ook.

Je zou verwachten

dat Sena, gezien haar succes, enorm ambitieus is en het liefst morgen nog op wereldtournee gaat. Drie jaar geleden had ik inderdaad niets liever gewild, maar mijn ervaringen in de muziekwereld hebben me milder gemaakt. Ik wil vooral gelukkig worden in mijn leven, dat is het belangrijkste en als mijn muziekcarrière niet verder van de grond komt, dan kan ik tenminste zeggen dat ik het heb geprobeerd. Oh ja, er is wel een ding dat ik zeker wil doen als ik er de kans toe krijg: een duet opnemen met shockrocker Marilyn Manson, dat wil ik al tijden.

Sena; ze blijft verrassen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button