Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sem Rozendaal boeken

Sem Rozendaal boeken

Sem Rozendaal boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sem Rozendaal of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sem Rozendaal is één van de vier finalisten in The Voice of Holland 2021. Met zijn grote bos haar en bijzondere kledingstijl springt hij er echt uit. Ook zijn zangtalent blijft niet onopgemerkt.

Sem Rozendaal boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Sem Rozendaal zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Sem Rozendaal

Sem Rozendaal houdt van country, blues en rock ’n roll en schroomt niet dat uit te dragen in zijn eigen stijl. Tijdens zijn optredens in The Voice of Holland begeleidt hij zichzelf op gitaar.

Het is dan ook niet gek dat hij koos voor Waylon als coach. En met succes: hij won namelijk zijn Battle en Waylon wisselde Sezina op het laatste moment in voor Sem tijdens The Knockouts. Gewaagd, want de zangeres leek hoge ogen te kunnen gooien. Sem Rozendaal stond samen met Dani van Velthoven, Nienke Fitters en Jasper Wever in de spannende liveshow tijdens de finale van The Voice of Holland 2021.

Rock ’n roll, country & blues

Sem Rozendaal zit in het zesde jaar van het VWO en weet nog niet precies wat hij daarna gaat doen. Qua vervolgstudie is hij nog zoekende. Ook op muzikaal gebied kan hij nog alle kanten op. Sem houdt van country en blues, maar is ook niet vies van een flinke portie ouderwetse rock & roll.

Sem Rozendaal boeken
Sem Rozendaal boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button