Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Schietclinic boeken

Schietclinic boeken

Schietclinic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Schietclinic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nederlands beste schutter Dick Boschman zal deze clinic voor u verzorgen. Dick is specialist op verschillende schiet onderdelen. Altijd al gedroomd om als scherpschutter onopvallend uw doel te bereiken? Hoe te reageren wanneer het lichaam niet in evenwicht is? Dan moet u deze uitdaging aangaan. Dick zal u de techniek, houding en concentratie van het schieten aanleren.

Los dat deze clinic erg leuk en leerzaam is zal Dick u met fantastische anekdotes uit zijn eigen topsportcarrière versteld doen staan. Hiermee zal de clinic een extra beleving krijgen. Dick schiet, spreekt en entertaint. Een clinic die u niet snel zal vergeten.

De dag kan op maat aangeboden worden. We kunnen de clinic uitbreiden met een lezing van Dick over concentratie en mentale focus. Schieten is een momentopname. Lichaam en geest moeten helemaal in evenwicht zijn. Hoe bereid je je hier op voor? Hoe train je jezelf in mentaal opzicht om tot de perfecte score te komen? Dick zal een verwijzing maken naar het bedrijfsleven. Alle schakels van de ketting in evenwicht brengen om recht op je doel af te gaan.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button