Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » SBMG boeken

SBMG boeken

SBMG boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor SBMG of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

SBMG a.ka. ”Sawtu Boys Money Gang” is een groep die afkomstig is uit Amsterdam Z-O. De groep bestaat uit 2 Rappers: CHIVV & HTDe mannen Henk Mando (Henkie T) en Chyvon Pala (Chivv) oftewel SBMG groeide samen op in Amsterdam Zuidoost. Hierdoor ontstond een hechte vriendschap dat zich verder ontplooide op de middelbare school. In deze tijd is de liefde voor muziek ontstaan.
Chivv, ooit begonnen als zanger, maar gaande weg overgestapt naar het rappen, werd benaderd door HT om een samenwerking aan te gaan als rapduo. De mannen maken graag muziek voor iedereen die van rauwe hiphop houdt. Zo brachten ze op 15 jarige leeftijd het nummer heel arrogant uit, waarmee ze op diverse poppodia stonden.
Door hun rauwe manier van rappen bereikte zij via social media veel hits en nam de populariteit toe. Enthousiast wordt het duo van het horen van vette beats, goeie teksten en een enthousiast publiek.
HT en Chivv schrijven graag luchtige rapteksten met een rauw randje en hopen op deze manier een nog groter publiek te bereiken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button