Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Say Cheese boeken

Say Cheese boeken

Say Cheese boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Say Cheese of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bij uw consument, klant of relaties in de binnenzak? Een blijvende herinnering aan uw fantastische feest? Een leuk extraatje voor uw werknemers, collegae of klanten? Prima idee zult u misschien denken. Maar hoe? Say Cheese is een digitaal fotomarketingconcept. Hiermee ontwikkelt u een uiterst intiem én blijvend contact met uw doelgroep genereert.

Het begint met een lach

op een evenement, een beurs of een andere gelegenheid. Say Cheese legt deze lach vast op foto, print deze ter plaatse uit, voorziet het beeld van een frame met uw boodschap erop en geeft deze aan uw gasten mee.

Alle foto’s worden digitaal opgeslagen

en binnen 24 uur op uw internetsite geplaatst. Desgewenst kunnen de foto’s worden doorgestuurd als e-card. Say Cheese werkt samen met Canon, dé nummer één in digitale fototechniek.

Alle fotografen

(die op zich ook al een verschijning zijn) hebben een opleiding digitale fotografie doorlopen. Daarnaast zijn zij in staat om onder elke omstandigheid nét dat ene moment en die ene pose te pakken. Tel daarbij op de spectaculaire outfits van de fotografe, en het plaatje is compleet.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button