Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sascha Visser boeken

Sascha Visser boeken

Sascha Visser boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sascha Visser of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Toen de opnames van Ben zo terug bezig waren, waren inmiddels bij hetzelfde bedrijf de audities gestart voor een nieuwe rol in de comedyserie Oppassen!!! Na een paar dagen werd aan mij gevraagd of ik hiervoor auditie wilde doen. Dat heb ik vervolgens gedaan en een paar weken daarna werd ik gebeld dat ik het was geworden. Er werd een hele nieuwe reeks van Oppassen!!! uitzendingen opgenomen. Een deel van de cast moest in 2000 plaats maken voor nieuwe acteurs en actrices waaronder ik. Mijn rol in die serie was die van de kleinzoon Sander de Hert, kleinzoon van opa Rogier van Cleeff en ik heb drie seizoenen meegespeeld totdat in 2003 de serie definitief stopte.

Twee weken nadat Oppassen!!! was gestopt deed ik auditie voor de serie Kees & Co. voor de rol van Steven Speier. Na twee auditierondes en een paar weken afwachten werd ik weer gebeld en ik kreeg te horen dat ik dat dus was geworden! En ook daar ging het heel snel: vanaf mei 2003 maakten we opnames voor twee seizoenen Kees & Co. Toen de serie daarna definitief stopte omdat hoofdrolspeelster Simone Kleinsma koos voor een carriere in het theater, was ik nog maar 17!

In de tussentijd ging ik door met voetballen. Ik stopte voordat ik in Oppassen!!! ging spelen bij Feyenoord en ging verder bij een nabijgelegen amateurclub. Daar voetbalde ik een jaar toen Excelsior mij vroeg of ik daar in de C-selectie (tot 15 jaar) wilde voetballen. Dit was voor mij een verrassing omdat zij op dat moment op het hoogste niveau van Nederland speelden. Het werd een goed jaar en ik ben tot twee keer toe uitgenodigd voor een voorselectie van het Nederlands elftal onder 15 jaar. Beide keren ging dat echter niet door omdat ik het niet kon combineren met mijn tv-werkzaamheden.

Aan het eind van de Kees & Co. periode had ik dus al bij Feyenoord, SVS (amateurclub), Excelsior en toen weer bij amateurclub Alexandria 66 gespeeld. Hierna werd ik wederom teruggehaald naar Excelsior. Zo had ik een drukke periode met voetballen, acteren en ook nog eens mijn middelbare school.

Het werd na Kees & Co. rustiger dus wilde ik alle aandacht op dat moment richten op voetbal. Ik ging opnieuw spelen bij Feyenoord maar nu bij de amateurtak. Na het jaar te hebben afgemaakt werd ik gevraagd om bij Sparta, nu in de hoogste competite voor de jeugd van Nederland tegen respectievelijk de hoogste teams van PSV, Ajax, Feyenoord en noem maar op, te komen voetballen. Mijn keuze had ik op dat moment gemaakt: Ik ga voor voetbal en het tv-wereldje zeg ik voor altijd vaarwel.

Het voetbalseizoen was nog niet begonnen of ik had al een paar leuke tv-aanbiedingen afgewezen (zonder twijfel weliswaar). Ik ging verder met voetballen maar raakte al snel geblesseerd aan mijn lies en moest daardoor twee weken langs de kant staan. Daarna begon ik weer met trainen maar raakte in de lucht in een knal met mijn neus/voorhoofd tegen iemand anders zijn achterhoofd aan. Resultaat: een gebroken neus. En ook hierna werd ik nog een paar keer geteisterd door kleine blessures. De eerste competitiewedstrijd ging verloren en de tweede competitiewedstrijd werd ik met een rode kaart eruit gestuurd.

Na dit allemaal te hebben opgeteld en inmiddels nog meer leuke tv-aanbiedingen te hebben afgewezen, besloot ik uiteindelijk op de eerstvolgende tv-aanbieding in te gaan en onverwachts werd ik diezelfde avond gebeld met de vraag of ik auditie wilde doen voor Onderweg naar Morgen. Hierin kreeg ik de rol van Sam Massini.

Sinds 16 maart 2007 ben ik één van de 11 deelnemers in So You Wannabe a Popstar? op SBS 6. In dit programma strijdt ik tegen andere deelnemers waaronder Erik Hulzebosch, Roxeanne Hazes en Viktor Brand voor een platencontract. Ik wist de finale op 18 mei te bereiken met Erik Hulzebosch. De finale heb ik niet gewonnen, maar ik bracht op 4 juni toch mijn single: “Ik wil met je mee” uit.

Op de TMF Awards 2007 was ik ook aanwezig, waar hij aangaf de nieuwe VJ te worden vanaf begin 2008. Hij presenteert onder andere het programma Reaction. In mei 2008 kwam ik in het nieuws voor mijn programma Wakker worden met Sascha, waarin hij probeerde met iemand op een vreemde (vaak verboden plaats) probeerde de nacht door te brengen.

TV Series

2000 Ben zo terug (1 aflevering)
2000-2003 Oppassen (vaste rol, 3 seizoenen)
2003 Bergen Binnen (1 aflevering)
2004-2006 Kees&co (vaste rol, 2 seizoenen)
2007 Spoorloos verdwenen (1 aflevering)
2007- tot op heden Onderweg naar morgen (vaste rol)

Films

2007 De Avondboot
2008 Alibi

Radiocommercials

2007 – Volkskrant, Luchtverkeersleider, Hogeschool Rotterdam, Vader en Moederdag

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button