Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Santa Rosa boeken

Santa Rosa boeken

Santa Rosa boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Santa Rosa of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

“Van Pop/Rock-klassiekers naar Feest-knallers”

Oud en nieuw repertoire zodanig gemengd dat je geniet van de eerste tot de laatste seconde… dat zijn de ingrediënten voor een commerciële avond vol entertainment.

Santa Rosa transformeert in Van Adel!

Een repertoire van het vroege begin van Santa Rosa in de jaren 80 tot het huidige Van Adel (Nederlandstalige Poprock/Feest)-repertoire. Oude tijden zullen herleven met wereldhits gespeeld in moddervette medleys van o.a. Toto en Foreigner, via Europe (The Final Countdown) en Van Halen naar nieuwe moderne songs, waaronder ook Jan Smit, Nick en Simon etc…

In de laatste set zal Van Adel tot leven geroepen worden. Een Nederlandstalige Rockpop/Feest-set die iedereen zal bekoren. Nederlandstalig, aangevuld met de grote hits van Hazes, Boudewijn de Groot en bijv. Frank Boeijen. Maar ook hun eigen Viva Hollandia zal niet ontbreken, wat toch nu al een klassieker genoemd kan worden!!! Een optreden vol hoogtepunten, een avond vol Actie én Energie maar ook vol Virtuositeit… Een commercieel repertoire, voor jong én oud!

Heel apart én bijzonder is ook de inzet van onze violist Cyril Whistler: hét Muzikale Multi-talent. Hij speelt op zijn zelfontwikkelde Violtar, een gitaarviool die ook een groot deel van de sound van Van Adel bepaalt. Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken op lichtgebied.

Van Santa Rosa naar Van Adel is: een topzanger en frontman van de hoogste klasse in de persoon van Leon Beelen. De bekende “Santa Rosa gezichten” van Henk Maas en Willem Vogels op gitaar en toetsen. En op drums en viool/gitaar/bas de bekendste muzikale broers van Nederland: Jusso en Cyril Whistler.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button