Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sanne Vogel boeken

Sanne Vogel boeken

Sanne Vogel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sanne Vogel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sanne Vogel werkt al vanaf haar 16e als actrice, schrijfster en regisseuse. Ze speelde onder andere bij Huis aan de Werf, Het Syndicaat, Growing up in Public, Het Veemtheater en DNA. Vanaf haar 18e stond ze bijna elk jaar op de parade met eigen producties.

Sanne speelde in de telefilms Groen is toch de mooiste kleur van het gras, Divina Gloria, Gezocht man, de gouden kalf winnende NPS kort! De grotten van Han van Vlooten en in de bioscoop hits Het Schnitzelparadijs en Alibi. Ze schreef en regisseerde de voorstellingen Sneeuwwitje en de zeven caravans (Tweetakt), Sorrie (De Parade), Schubbenkind (Oerol), River en Mountain en Late avond idealen.

Sanne Vogel maakte en speelde de monologen Feestbeest, Ogen vol waanzin, Gesloten hoofd en het zeer persoonlijke Document. Ze schreef de One Night Stand De Vogelaar. Samen met haar broer vormde ze De Vogelfabriek, waarmee ze eigen werk produceerden, waaronder de voorstelling Raaf en voor de Parade de zelfgeschreven voorstelling Irritant.

Als actrice was Sanne Vogel te zien in de TV-serie Het Schnitzelparadijs en Floor Faber. In 2010 was ze te zien in de TV-serie Annie M.G., waarin zij de rol van jonge Annie vertolkte. Bij Villa Achterwerk speelde Sanne drie seizoenen in de poppensoap De Popgroep. Ook was ze te zien in De vloer op (2013), Van hier tot Tokyo (Villa Achterwek), het programma Op zoek naar god (EO).

Op het toneel was Sanne te zien in Met Joran aan Zee en ze speelde een reprise van haar voorstelling Document. Ook schreef en produceerde ze de voorstelling Spuiten en slikken en speelde ze een rol in Veel gedoe om niets, een voorstelling van De Utrechtse Spelen.

Op het Nederlands Film Festival 2011 was de door Sanne geschreven en geregisseerde NTR Kort! Klein te zien. Op hetzelfde festival ging ook de One Night Stand Lang zal ze leven in première, waarin ze de hoofdrol speelde. Voor Villa Achterwerk maakte Sanne de mini-serie How my sister bekom famoes. Daarna volgden Kookmythe en Bibi’s Beauty Blog. Sanne speelde een rol in de succesvolle film Verliefd op Ibiza en was eind 2013 te zien in Mannenharten. Ook speelde ze in de film Verzet.

Sanne Vogel maakte haar regiedebuut met de One Night Stand Mama, zij schreef en regisseerde de film samen met Beri Shalmashi. De film ontving een Gouden Kalf nominatie. Op het Nederlands Film Festival 2013 ging de korte film Kort (NTR Kort!) in première. Deze film werd ook geselecteerd voor De Gouden Kalf Competitie Korte Film.

Sanne Vogel boeken
Sanne Vogel boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button