Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sanne Heijen boeken

Sanne Heijen boeken

Sanne Heijen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sanne Heijen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sanne wordt geboren op 30 juni 1981 in Amsterdam. Sanne heeft het ondernemen en doorzetten in haar bloed zitten. Haar ouders hebben beiden een eigen zaak en brengen de mentaliteit van het ondernemen graag op Sanne en haar broer over. Ook komt zij uit een muzikaal gezin. Kortom, genoeg ingrediënten voor een boeiende toekomst.

Op zevenjarige leeftijd speelt Sanne graag toneel en ook maakt ze filmpjes met haar broer. Al op die leeftijd staat ze dus graag in the picture! Als er een musical is op de basisschool of middelbare school, is Sanne de eerste die zich opgeeft. Zo ook bij soapseries en daardoor fungeert ze met regelmaat als edel-figurant in soapseries zoals Westenwind en GTST.

Los Angeles

Na een stage bij Moeder Anne Castingbureau schrijft Sanne zich in bij Corine’s Agency in Amsterdam. Hierdoor komt ze terecht bij Elite in Los Angeles. Voor Elite verzorgt zij een aantal shoots. Ondanks de ervaring die ze daar opdoet, besluit Sanne toch terug te gaan naar Nederland. Ze voelt zich meer thuis in haar vaderland en wil graag hier een carrière opbouwen. Haar LA ervaring neemt ze mee in haar rugzak en daar maakt ze nog vaak gebruik van.

Terug in Nederland gaat Sanne de cursus ‘presenteren voor de camera’ volgen bij de Open Studio. Tevens volgt ze daar ook de basisopleiding camera, licht, regie en montage. Hierdoor kan Sanne zowel voor als achter de schermen terecht. Haar eerste opdracht is bij het nieuws bij Eemland-TV in Baarn.

RTL en Talpa

Al gauw volgt een screentest bij RTL4 en ze wordt aangenomen. Zo presenteert Sanne o.a. het live programma Lijn4. Haar prestaties blijven niet onopgemerkt. In 2006 wordt Sanne gevraagd om het ochtendmagazine Tijd voor Tien gestalte te gaan geven. Ze grijpt meteen deze kans en presenteert, vol enthousiasme en passie, een half jaar lang het nieuwe live ochtendprogramma. Helaas stopt Talpa in 2007 met uitzenden. Lang hoeft Sanne niet te wachten; bij RNN7 kan zij aan de slag voor het ENG programma Trends en Shopping en het live avondprogramma RNNVandaag. Hierna wordt ze ook gevraagd om het ENG programma Lifestyle Vision voor verschillende regionale zenders te presenteren. Ook is zij regelmatig sidekick bij Megastad FM.

Sanne is een enthousiaste en veelzijdige persoonlijkheid. Naast al deze werkzaamheden verzorgt Sanne ook presentaties in het land en is ze erg druk met het ontwikkelen van programma formats.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button