Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sanna Veerman boeken

Sanna Veerman boeken

Sanna Veerman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sanna Veerman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sanna Veerman was al van jongs af aan enorm actief, van zwemmen tot turnen. Al snel gaat Sanna verhuizen naar Amsterdam om daar te trainen bij een jong talentenselectie. Het turnen is keihard trainen, al van jongs af aan.

Sanna Veerman boeken voor een evenement

Sanna Veerman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Sanna Veerman inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Sanna Veerman

Nederlands jeugdkampioen turnen

Toen Sanna 9 jaar oud was trainde ze al minimaal 24 uur per week! Op haar twaalfde wordt ze als eerst Nederland kampioen en op haar veertiende komt ze bij het jeugdteam van Nederland.

Op haar vijftiende mag Sanna mee naar de EYOF (European Youth Olympic Festival). Daar behaalt ze op al haar onderdelen: de meerkamp, brug en sprong de finale. Al snel daarna zal Sanna Veerman onderdeel worden van het Nationale senioren team. Sanna mag zelfs al op zestien jarige leeftijd mee naar de wereldkampioenschappen in Doha.

Europees kampioenschap turnen

Een jaar later verraste Sanna vriend en vijand door op het EK de brugfinale te halen. Nu heeft Sanna nog meer één doel: de Olympische Spelen in Tokio!

Sanna wordt gevolgd door de VPRO voor de documentaire ‘De Belofte’. Hier wordt de weg van Sanna richting de Olympische spelen van 2021 visueel gemaakt, met zowel pieken als dalen.

Sanna Veerman – American Cup in 2019.

Sanna Veerman boeken
Sanna Veerman boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button