Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sandy Kandau boeken

Sandy Kandau boeken

Sandy Kandau boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sandy Kandau of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De afgelopen jaren heeft Sandy binnen de entertainmentbranche een stevige naam opgebouwd. Ze begint haar carriere in de amateurversie van de musical Cats in Vught. Al snel wordt ze door René Froger gevraagd als backingvocal bij de Frogettes. Na één van de optredens vraagt Candy Dulfer haar als backingvocaliste mee te gaan op de Sax-a-go-go World Tour, waarin ze onder andere Japan, de VS, Scandinavië en grote delen van Europa aandoet. In die tijd kwam ook Sandy 19s debuutalbum, getiteld Nice to meet ya uit. Deze wordt vooral in Japan een grote hit.

Sandy besluit haar werkzaamheden langzaam meer toe te spitsen op een combinatie van zingen en acteren. Hiernaast volgt ze diverse acteerworkshops en een verkorte opleiding aan De Trap.

Ondertussen blijft Sandy met grote regelmaat optreden bij diverse grootschalige evenementen voor bedrijven als Fortis, Philips, Coiffure Awards en BMW. Ook neemt ze tijdelijk de presentatie over van het TMF-programma Sylvana 19s Soul. Verder is Sandy vrijwel dagelijks te horen in diverse radio- en televisiecommercials voor o.a. Miele, Maltesers, Rexona en L’oreal.

Ook spreekt ze regelmatig stemmen in voor tekenfilmseries zoals Avatar, My Little Pony, Animaniacs en Corneil & Birney.

Op het moment werkt Sandy verder aan haar ontwikkeling als veelzijdig en geloofwaardig actrice.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button