Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sandra Ysbrandy boeken

Sandra Ysbrandy boeken

Sandra Ysbrandy boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sandra Ysbrandy of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sandra Ysbrandy is als televisiekok onder andere bekend van de programma’s Het Familiediner, Life4You, Tijd voor MAX en Kook mee met MAX. Kwaliteit, gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij haar voorop.

Sandra Ysbrandy boeken voor een evenement

De kosten voor het inhuren van Sandra Ysbrandy zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een presentatie of kookworkshop met Sandra Ysbrandy.

Wie is Sandra Ysbrandy

Na jarenlang voor de Rabobank te hebben gewerkt als communicatie adviseur werd Sandra Ysbrandy in 2009 door een docent van de koksopleiding gevraagd om mee te doen aan een screentest voor de EO.

TV-kok

Sandra Ysbrandy was vervolgens 3 jaar lang de vaste kok in het EO-programma Het Familiediner. Presentator Bert van Leeuwen brengt hierin familieleden, die niet meer samen door een deur kunnen, weer bij elkaar. Samen met de aangever van het verhaal bereidt Sandra het diner voor. Daarbij weet ze op haar heel eigen manier tot de kern van de ruzie door te dringen.

Haar bevlogenheid, enthousiasme, persoonlijkheid en vakkennis vielen op. Sandra werd gevraagd om bij RTL4 Rudolph van Veen op te volgen in het populaire programma Life4You van Carlo en Irene. Ook dit heeft ze 3 jaar lang met veel plezier gedaan. In 2015 maakte Sandra de overstap van RTL4 naar SBS6 en presenteerde daar samen met Kim-Lian van de Meij en Dirk Zeelenberg het zondagmiddag-programma Thuis op Zondag.

Natuurlijke voeding en duurzame leefstijl

Maar Sandra Ysbrandy doet veel meer! Ze studeerde Natuurvoeding, Voeding & Hormonen en volgde de beroepsopleiding Health & Nutrition tot vegetarisch chef. Met haar passie voor gezondheid en vitaliteit begon ze in 2020 haar bedrijf Color Your Food. Dit is een online platform met een uniek aanbod aan trainingen, masterclasses, kookvideo’s en gezonde leefstijltips, gericht op duurzame leefstijlverandering.

Sinds eind 2016 is Sandra Ysbrandy terug bij de NPO. Ze kookt op de donderdagen in het populaire middagprogramma Tijd voor Max en presenteert samen met Mounir Toub het dagelijkse kookprogramma Kook mee met MAX.

Daarnaast is Sandra vanaf 2017 samen met Meesterkok Rudolph van Veen het vaste, culinaire gezicht van het online platform FoodFirst Network, waar gezonde voeding, regelmatig bewegen en medische ondersteuning centraal staat.

Sandra Ysbrandy boeken
Sandra Ysbrandy boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button