Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sandra Ysbrandy boeken

Sandra Ysbrandy boeken

Sandra Ysbrandy boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sandra Ysbrandy of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Vergaderen aan de Keukentafel is een initiatief van Sandra Ysbrandy. Kwaliteit, gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij haar voorop. Jarenlang was ze communicatiemanager. Maar haar grote liefde voor koken en fijne gevoel voor het creëren van sfeer kriebelden meer en meer.

Sandra Ysbrandy boeken voor een evenement

De kosten voor het inhuren van Sandra Ysbrandy zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een presentatie of kookworkshop met Sandra Ysbrandy.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Bart Sandra Ysbrandy

Sandra is TV-kok bij het EO-programma Het Familiediner. Presentator Bert van Leeuwen brengt hierin familieleden, die niet meer samen door een deur kunnen, weer bij elkaar. Samen met de aangever van het verhaal bereidt Sandra het diner voor. Daarbij weet ze op haar heel eigen manier tot de kern van de ruzie door te dringen.

TV-kok en spreker

‘Ik ben al zolang ik mij kan herinneren bezig met koken. Met sfeer bouwen, mensen verbinden en het ze naar de zin maken. Met Vergaderen aan de Keukentafel wil ik vergaderend Nederland op een bijzondere plek ontvangen, een gezellige en gastvrije sfeer creëren en op topniveau koken. Dat vergroot de kans op een succesvolle bijeenkomst, daarvan ben ik overtuigd. Klanten beamen dat. Ze waarderen de ongedwongenheid en het persoonlijke karakter van de Keukentafel. En genieten natuurlijk van het heerlijke eten.’

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button