Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sandra Schuurhof boeken

Sandra Schuurhof boeken

Sandra Schuurhof boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sandra Schuurhof of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sandra Schuurhof is verslaggever bij RTL Nieuws en royalty-deskundige bij RTL Boulevard. Ze begon haar carrière bij het programma 5 in het Land. Daarna werkte ze een jaar lang in Amerika en maakte ze documentaires voor Veronica. Weer terug in Nederland ging Sandra aan de slag bij RTL.

Sandra Schuurhof boeken voor een evenement

Sandra Schuurhof is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Sandra Schuurhof inhuren als dagvoorzitter of presentatrice? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Sandra Schuurhof

Sandra is geboren en getogen in Den Haag. Ze deed de School voor de Journalistiek en verbleef enige tijd in Griekenland, Gran Canaria en Barcelona.

Royalty deskundige

Omdat ze vloeiend Spaans spreekt, werd Sandra Schuurhof naar Argentinië gestuurd toen Maxima in het nieuws kwam. Sindsdien volgt ze de Koninklijke Familie in binnen- en buitenland. In 2006 werd ze tevens koningshuis-verslaggever als opvolger van Erik Mouthaan. Sinds 2008 is Sandra te zien als royalty deskundige aan de desk bij RTL Boulevard. Vanaf 2009 presenteert ze naast Jack Spijkerman het RTL4-programma Wat Vindt Nederland?.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button