Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sander Lantinga boeken

Sander Lantinga boeken

Sander Lantinga boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sander Lantinga of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sander Lantinga wordt geboren op 27 september 1976 in Berkhout. Na vele omzwervingen en verhuizingen belandt Sander samen met zijn ouders in Biddinghuizen. Daar begint zijn liefde voor muziek. Hij gaat aan de slag als DJ op schoolfeesten en richt een band op met de illustere naam ‘Gekocht bij Albert Heijn’.

Summer of Love

Sander doorloopt de HAVO en probeert daarna een jaar HEAO, maar dat is niks voor hem. Het wordt uiteindelijk Audiovisuele Journalistiek in Zwolle. Na een stage bij MTV wordt Sander aangenomen bij de muziekzender. Hij begint als redacteur en is al gauw op TV te zien als die-VJ-met-die-zak-over-zijn-hoofd. Voor MTV Summer of Love reist Sander (zonder zak) de hele wereld over.

De Sandersjow

In september 2004 maakt hij de overstap van MTV naar de NPS op 3FM waar hij dagelijks de Sandersjow presenteert. In 2005 krijgt hij een Marconi award voor aanstormend radio-talent.

BNN

In september 2005 maakt Sander de overstap naar BNN waar hij diverse programma’s op radio en televisie presenteert. Zo was hij te zien als SuperSander in BNN University, bij de Dutch MOBO Awards, als presentator van de seksperimenten bij Spuiten & Slikken en als presentator van Top of the Pops. Samen met zijn BNN-maatje Sophie Hilbrand presenteerde hij Kebab TV, live vanuit een kebabtent in Scheveningen. In 2006 liet hij zich samen met Giel en Gerard 6 dagen opsluiten in Het Glazen Huis van 3FM om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

De Coen en Sander show

Op de radio presenteerde Sander samen met zijn maatje Coen op vrijdagavond Lantinga & Swijnenberg en had hij een rubriek in het 3FM programma Wout! Sinds september 2006 heeft hij samen met Coen zijn eigen radioprogramma op 3FM, De Coen en Sander Show, met nieuws, bijna nieuws en veel muziek. In 2008 won het duo met deze show de Gouden Radio Ring. Daarnaast is hij sinds 2007 host van Neerlands meest hilarische popquiz: Doe Maar Normaal en krijgt hij zijn adrenalineshots bij Try Before You Die. Voor dit laatste programma deed Sander in 2008 onder anderen een illegale basejump.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button