Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sander Janson boeken

Sander Janson boeken

Sander Janson boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sander Janson of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sander Janson (1970) werd geboren in Schiedam. Hij volgde een MBO opleiding-Aktiviteiten Begeleiding en een HBO-opleiding in de richting Vrijetijdskunde, Toerisme & Recreatie. Sander’s televisie carrière ging achter de schermen van start bij grote shows als De Leukste Thuis, Love Letters en de Edison Music Awards.

Een plek voor de schermen verwierf hij in 2000 bij het TV programma Spott op RTL4. In 2001 presenteerde Sander, met Judith de Klein, het RTL4-programma ‘De Nationale Muntenjacht’voor de organisatie Coins for Care.

In 2002 maakte Sander de overstap naar het programma Campinglife, een human interest programma wat in verschillende Europese landen wordt opgenomen. Sander heeft het programma gepresenteerd met Corine Boon en Marit van Bohemen en werkt nu samen met Jesscia Mendels. De opnames voor Sander’s 8e seizoen Camping Life zijn onlangs afgerond en, op dit moment, elke zaterdag te zien bij RTL4.

Naast de camping, voelt Sander zich ook thuis in koudere elementen als sneeuw en ijs. In 2007 deed hij mee aan het programma Dancing on Ice. In dat jaar startte hij ook met de presentatie van het RTL wintersport programma Snow Magazine, met Pauline de Wilde.

Naast zijn televisiewerkzaamheden is Sander ook als presentator op evenementen actief.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button