Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sander Foppele boeken

Sander Foppele boeken

Sander Foppele boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sander Foppele of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sander F. Foppele werd op 27 mei 1977 geboren in het Brabantse Rosmalen. Na een perfecte jeugd met veel sporten en buiten spelen, doorliep Sander Foppele op dezelfde wijze de middelbare school. Daarna werd het tijd voor het serieuzere werk: de economische opleiding ‘Internationale Handel en Groothandel’. Na het behalen van twee diploma’s viel er een last van zijn schouders. Maar die last kwam geleidelijk aan weer terug toen Sander Foppele erover nadacht wat hij wilde met de rest van zijn leven.

Op dat moment

was Sander Foppele met twee dingen bezig. Golfen was zijn grootste hobby en hij wilde daar wel zijn werk van maken. Maar hij had zich ook ingeschreven bij een aantal castingbureaus, had al een paar opdrachten gehad en was daarna begonnen met workshops in Amsterdam. Hij had een keuze voor zichzelf gemaakt. Acteren was zijn passie en dat golfen kon altijd nog. Aan de slag dus: nog meer workshops en opdrachten proberen te krijgen werd zijn ‘hoofd-bezigheid’. Zo figureerde hij in een aantal commercials en deed gastrollen in Ben Zo Terug, Westenwind en Kees & Co.

Vanaf eind 2000

speelde Sander Foppele in de soap Onderweg naar Morgen. Sander Foppele vertolkte hier tot september 2003 de rol van Daan Starrenburg. Daarnaast was Sander Foppele in het najaar van 2002 te zien in 5 afleveringen van de tweede serie Costa! bij BNN op Nederland 2, waarin hij de rol van Bart vertolkte.

Vanaf 6 september 2003

presenteerde Sander Foppele het programma Yorin Goes Out. Voor dit wekelijkse, trendy lifestyle-programma op Yorin ging Sander Foppele op bezoek bij verschillende trendy restaurants, cafés en bijzondere hotels.

Daarnaast wist Sander Foppele

enkele weken te overleven in de jungle van Borneo met Bobo’s in the Bush, te zien op Yorin.

Bij Veronica presenteerde Sander het kiteboard event The King of Air.

In maart 2005 maakte Sander zijn comeback in Onderweg naar Morgen, waarin hij van maandag tot en met vrijdag bij BNN te zien is in de rol van Daan Starrenburg.

In de Nederlandse versie van de Disneyfilm Herbie: Fully Loaded, die in juli 2005 in de bioscoop draaide, heeft Sander zijn stem verleend aan Ray Peyton Jr.

Eind 2006 ging Complexx in premiere, waarin Sander de hoofdrol speelt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button