Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Samantha Steenwijk boeken

Samantha Steenwijk boeken

Samantha Steenwijk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Samantha Steenwijk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wie Samantha Steenwijk in actie heeft gezien, zal zich moeilijk kunnen voorstellen dat de zangeres lange tijd te verlegen was voor de bühne. Samantha weet tegenwoordig als geen andere een feestje te bouwen. Met haar eigenzinnige interpretatie van het Nederlandstalige lied stuwt ze grote en kleine zalen naar euforische hoogtes.

Samantha Steenwijk boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Samantha Steenwijk zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Wie is Samantha Steenwijk

De belangrijke stap naar het podium was in 2002. Op aandringen van haar ouders schreef Samantha zich in bij een grote Haagse talentenjacht. In meerdere voorrondes zong ze al haar tegenstanders voorbij om uiteindelijk ook in de finale te triomferen. Dit vroeg natuurlijk om meer. In 2006 en 2007 lanceerde Samantha een aantal goed ontvangen singles. Met haar single ‘Kom Ga Met Mij Mee!’ maakt Samantha in 2009 een vliegende rentree. Dankzij dit vrolijke, catchy nummer wordt ze Talent van de maand op het populaire themakanaal Sterren.nl van de TROS. Daar was ze dan met een eerste stap richting het professionele circuit.

Mega muziek festijnen

Het voorprogramma van Gerard Joling in de vallei van Spaarnwoude, het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, de Go Apres Ski in Ahoy – vanaf 2009 begint het balletje steeds sneller te rollen voor Samantha Steenwijk. Als klap op de vuurpijl neemt Samantha diverse singles op met onder andere Edwin van Hoevelaak & Manfred Jongenelis, producenten van vele grote namen uit de Nederlandstalige scene en winnaars van evenveel gouden en platina albums. De singles doen recht aan Samantha’s unieke talent voor het creëren van een positieve, energieke sfeer.

Bloed, Zweet en Tranen

In 2013 waagt Samantha zich aan de nieuwste talentenjacht op SBS6; Bloed, Zweet en Tranen, op zoek naar de nieuwe volkszanger(es) van Nederland. Wat een avontuur werd dit! Gesteund door haar teamcaptains Gerard Joling en Roxeanne Hazes schopt Samantha het zo ver dat ze uiteindelijk in de finale beland en een derde plaats behaald, een droom die uit kwam.

De Beste Zangers van Nederland

Eind 2019 was Samantha Steenwijk een van de deelnemers in het succesvolle TV-programma De Beste Zangers van Nederland (AVRO/TROS.) Hierin is ze te zien met onder andere Emma Heesters, Ruben Annink en Rolf Sanchez.

Samantha Steenwijk boeken
Samantha Steenwijk boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button