Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sam Janssen boeken

Sam Janssen boeken

Sam Janssen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sam Janssen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Heijen is het plaatsje van zijn “Limburgs dierbaar oord” oftewel een mooi en gezellig dorp aan de Maas in Noord-Limburg.

Sam is hier opgegroeid

en is hier zijn muzikale leven begonnen. Al vroeg merkte hij dat de muziek in zijn bloed zat en dat hiermee verder gegaan moest worden. Het begon met een klein trommeltje dat Sam van zijn opa kreeg. “Als de fanfare door het dorp trok greep ik snel mijn trommeltje en trommelde achter de fanfare aan”.

De nu 17 jarige Sam

is tijdens het jaarlijks carnaval een nummer van Andri Rieu (die toen een grote carnavalshit was) gaan spelen. Hij werd betoverd door deze muziek en is viool gaan spelen. Van zijn vierde tot twaalfde jaar is hij hiermee door gegaan.

Als kruumelprins en jeugdprins

is er elk jaar is er een “pleebeksjo” waar iedereen aan mee kan doen. Voor Sam was dit een grootse happening om hier alleen of samen met vrienden aan deel te nemen. Omdat hij zich zo vrij voelt op de planken is Sam door een bekende in zijn omgeving benaderd om tijdens een feest voor gehandicapten van Dichterbij (gehandicaptenzorg) op te treden. “Eerst was het de bedoeling om te playbacken maar ik heb toen mijn eigen stem maar gebruikt. Omdat dit zo geweldig ging werd ik hierover door verschillende mensen aangesproken om hiermee door te gaan en werd ik uitgenodigd om voor verschillende carnavalsverengingen op te treden. Daarna kwamen er steeds meer aanvragen.”

Inmiddels is de promorelease van zijn single “Vrij” een feit.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button