Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Saïda Maggé boeken

Saïda Maggé boeken

Saïda Maggé boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Saïda Maggé of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Saïda Maggé is journalist en presentatrice bij het onderdeel ‘De Bus’ van Nieuws en Co op NPO Radio 1. Daarnaast is Maggé invalpresentator van Nieuwsuur: het nieuws- en achtergronden televisieprogramma van de NOS en NTR.

Saïda Maggé boeken voor een evenement

Saïda Maggé is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Saïda.

Wie is Saïda Maggé

Saïda was jarenlang werkzaam bij AT5. Daar presenteerde zij programma’s als De Straten van Amsterdam, In de Stad, het AT5 Nieuws en verschillende evenementen en interviewprogramma’s zoals Koninginnedag, Uitmarkt, de gemeenteraadsverkiezingen en De Zwoele Stad. Naast haar werk voor AT5 was Saïda ook freelance binnenland redacteur voor NOS.

Journalistieke achtergrond

Tijdens haar studie journalistiek in Utrecht liep Maggé al stage bij het AT5 Nieuws, waar ze bleef plakken als freelance verslaggever/redacteur. In de tussentijd schreef ze columns over haar eerste stappen in de journalistiek voor het vakblad Villamedia. Nadat ze haar studie succesvol afrondde, deed ze nog ervaring op bij RTV Utrecht en BNN, maar uiteindelijk belandde ze weer op haar oude nest: AT5. Dit keer voor de camera’s.

Saïda Maggé boeken
Saïda Maggé boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button