Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sahil Amar Aissa boeken

Sahil Amar Aissa boeken

Sahil Amar Aissa boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sahil Amar Aissa of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sahil Amar Aissa is acteur, presentator, columnist en verslaggever. Sinds 2016 is hij presentator van verschillende programma’s bij BNN-VARA, zoals Serious Request en Spuiten&Slikken. Ook is hij vaste columnist van de NTR talkshow De Nieuwe Maan, en houd zich nog altijd bezig met acteren.

Sahil Amar Aissa boeken voor een evenement

Sahil Amar Aissa is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Sahil Amar Aissa

Sahil vond op jonge leeftijd zijn liefde voor toneel, film en TV. Samen met zijn vader keek hij naar speelfilms en raakte geïnspireerd door Martin Scorsese en Robert Zemeckis. Daarna begon Sahil met spelen bij theatergezelschappen en het Hofplein Theater te Rotterdam.

In 2012 kreeg Sahil de vaste rol van Rico de Lang in de KRO-jeugdserie Vrijland. Hierna was hij steeds vaker terug te zien in korte films en reclames.

Als uitstapje van het acteren was Sahil in 2015 een van de deelnemers van het BNN-programma 3 op Reis: Backpack. Vervolgens ging hij door bij BNN-VARA als presentator voor NPO101. Ook ging Sahil aan de slag als verslaggever bij het dagelijks KRO-NCRV-programma Jan Rijdt Rond.

Reclamecampagnes met een bekende presentator

Sahil Amar Aissa inhuren als acteur of voice-over

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Sahil Amar Aissa boeken
Sahil Amar Aissa boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button