Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Sage boeken

Sage boeken

Sage boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sage of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sage

Sage, een onbeschrijflijk creatieve dame, die muziek ervaart als haar lot niet eens als een keuze. Haar leven staat in dienst van de muziek. Uitgaan is voor haar gewoon de studio in en om 5 uur ’s nachts, er weer uit kruipen om het bed in te rollen en de volgende ochtend gewoon weer lekker verder te gaan met schrijven of produceren.

Sage staat met beide benen in het leven

en daar spit Sage dan ook in het Nederlands over. Haar nummers gaan over onwetendheid, jaloezie, liefdesverdriet, dag des oordeels, hinderlijke mannen, wacke mc’s en ga zo maar verder. Sage is alles behalve bang om zichzelf bloot te geven. Haar nummers zijn een spiegel van haar leven.

Sage is al vanaf haar vijfde

op één of andere manier bezig met muziek. Sage begon met het spelen van piano/keyboard(autodidactisch) en zingen. Daarna begon Sage met het schrijven van teksten. Tegen de tijd dat Sage naar de middelbare school ging kwam daar ook nog produceren en rappen bij.

In eerste instantie

trad Sage op samen met de Haagse Hiphop formatie de Derde Kamer, waarna ze de smaak te pakken had. Sage wilde mensen laten zien waar ze voor staat, wat ze voelt en ervaart. Daarom pakte ze dan ook met beide handen de kans aan om mee te doen met het Mixt Urban Talents project. Een project waarbij jong talent de kans kreeg om middels workshops zichzelf te verbeteren, om vervolgens een single op te nemen en uiteindelijk zelfs te gaan touren door heel Nederland. Dit smaakte naar meer. Samen met Henca Maduro(Stg. Epitome Entertaiment) en John Gutterswijk (A.R.T.I.S.T.) stippelde sage een weg uit.

Na een aantal minder leuke ervaringen

waaronder een bijna platendeal, besloot Sage zich een tijdje terug te trekken. Sage blijft echter wel door produceren, doorschrijven en opnemen. Dit resulteert in o.a. een rhyme, die nu op een cd is verschenen van het bekendste Sloveense bigband genaamd: The Fool Cool Jazz Orchestre. Sage werd ook uitgenodigd om bij de CD-release van deze band in Slovenië op te treden voor o.a. de Sloveense televisie en een uitverkochte Stûk. Tijdens deze trip ontmoette Sage ook de band Leelojamais. Die dol enthosiast gelijk vroegen om op één van hun tracks te featuren als mc. Het uiteindelijke resultaat was Povej Mi(zeg me). Leelojamais vond dat dit naar meer smaakte en besloot Free, een track die Sage in een ver verleden voor zichzelf had geschreven, met hun band als eerste single uit te brengen.

Sage is nu hard bezig

om haar debuut album af te maken. Waarin ze al haar ziel en zaligheid heeft gestopt. Nederland zal nooit meer hetzelfde zijn, nadat deze Nederlandstalige MC haar handtekening op de scene heeft geplaatst.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button