Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sadettin Kirmiziyuz boeken

Sadettin Kirmiziyuz boeken

Sadettin Kirmiziyuz boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sadettin Kirmiziyuz of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sadettin Kirmiziyuz studeerde in 2007 als acteur af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij was te zien in voorstellingen van o.a. het Nationale Toneel, mightysociety, het Zuidelijk Toneel, Noord Nederlands Toneel, Theater EA en het Onafhankelijke Toneel.Sadettin is geboren en getogen in Zutphen, maar wordt gefascineerd door het feit dat hij een migrantenkind is. Zijn ervaringen vormen de basis van een theatraal onderzoek naar grote actuele thema’s rond multiculturaliteit, die spelen in onze samenleving. De eerste vier voorstellingen die hij maakte na zijn afstuderen (Avondland, De vader, de zoon en het heilige feest, What’s Happenin brother en Somedaymyprincewill.com) vormden een reeks over ‘hete hangijzers’ als religie, dubbele identiteit en migratie. Daarna maakte Sadettin een nieuwe reeks over de Nederlandse samenleving: Hollandse Luchten. Binnen deze reeks maakte hij drie voorstellingen: Jeremia, Pandgenoten en De radicalisering van Sadettin K. In seizoen 2016-2017 ging hij opnieuw op tournee met De vader, de zoon en het heilige feest. Verder speelde hij in The Family. Bij theater Utrecht en maakte hij met TroubleMan de voorstellingen Kruistocht, Metropolis 1 (Het eerste deel van een vierluik dat hij de komende jaren samen met Het Nationale Theater maakt) en De Knettergekke wereld achter het raam (coproductie De Toneelmakerij).
Momenteel tourt hij met zijn voorstelling Citizen K, waar hij uitsluitend lovende recensie voor ontving.
TROUW ***** “Dit is een van die zeldzame parels die net zo hartverwarmend is als dat het koud om het hart slaat. En echt iets teweegbrengt.”
Naast theater speelt hij ook vaak in televisieseries, waaronder KLEM, Van God Los, Als de Dijken Breken en Het irritante Eiland.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button