Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Sabrina Salerno boeken

Sabrina Salerno boeken

Sabrina Salerno boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sabrina Salerno of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Italiaanse zangeres en actrice Sabrina Salerno is vooral bekend onder haar artiestennaam Sabrina. Ze verkocht wereldwijd ruim 20 miljoen platen en scoorde 10 internationale hits, waaronder drie nummers op de eerste plek in de hitlijsten.

Sabrina Salerno boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Sabrina Salerno zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Sabrina Salerno

Boys Boys Boys

Sabrina scoorde in 1987 een Europese megahit met haar nummer ‘Boys (Summertime Love)’, met het pakkende refrein “Boys Boys Boys”. Niet alleen haar vocale kwaliteiten zorgden voor het grote succes; in de videoclip van het nummer danst de zangeres rond in een zwembad, terwijl ze continu haar iets te ver afzakkende bikini ophijst. Door dit saillant detail mocht de clip uiteindelijk in een aantal landen niet worden uitgezonden. De videoclip bezorgde Sabrina de status van sexsymbool. Na haar megahit bleef Sabrina in de muziek actief, en had vooral succes in haar geboorteland Italië.

Zomerklassieker

De hit ‘Boys (Summertime Love)’ is vooral in de zomer nog regelmatig te horen op de Franse radiozenders. De muziekzender The Box voegde het nummer in 2005 toe aan hun assortiment van aan te vragen clips, waardoor Sabrina met haar ‘Boys’ weer regelmatig op de Nederlandse televisie verscheen.

Duet met Samantha Fox

In 2010 zong Sabrina een duet met Samantha Fox, een cover van Blondies hit ‘Call Me’. Het nummer kwam op de vierde plek in de Italiaanse dance-hitlijst.

Actrice

Sabrina Salerno had in de jaren ’80 een aantal rollen als actrice in televisieseries. In 1998 speelde ze in twee films, en vanaf 2005 in drie films.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button