Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Sabine Koning boeken

Sabine Koning boeken

Sabine Koning boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Sabine Koning of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sabine Koning

Sabine Koning is geboren op 13-09-1973.

Balletlessen

Sabine Koning geniet haar middelbare school opleiding aan het I.V.K.O. (Individueel Voortgezet Kunstzinnig Onderwijs). Vanaf haar vijfde volgt ze intensief balletlessen. Sabine Koning begint bij Scapino en danst tot haar zestiende bij het ballet van Lucia Marthas.

De Krakeling

De vruchten van haar opleiding lijken zich af te werpen. Op elfjarige leeftijd is ze te zien in de jeugdmusical Don Quichote van het Snater theater bij de Krakeling. Later speelt Sabine Koning een rol in De Razende Bol, eveneens een productie bij de Krakeling.

Gastrol in GTST

Bij Toneelgroep Amsterdam verleent Sabine Koning op zestienjarige leeftijd haar medewerking aan King Lear onder regie van Alize Zandwijk. Wanneer Sabine Koning een rol vertolkt in de eindexamenproductie Antigonae van de docentenopleiding, wordt ze gevraagd voor een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Vaste rol

GTST kan echter niet om Sabine Koning heen en haar gastrol als Anita Dendermonde groeit uit een vaste rol, die nu nog steeds bestaat. Naast haar werk in de RTL-soap is de actrice nog in diverse rolletjes te zien. Zo speelt Sabine Koning in de comedy Mijn Dochter En Ik en in 1996 was ze te zien in een aflevering van Baantjer.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button