Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Saar Koningsberger boeken

Saar Koningsberger boeken

Saar Koningsberger boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Saar Koningsberger of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Saar Koningsberger is bekend als actrice en presentatrice. Ze speelde onder andere in de film ‘De schippers van de Kameleon’ en was van 2007 tot 2010 presentatrice bij de televisiezender TMF. Eind 2017 begon Saar Koningsberger met haar eigen YouTube kanaal, waar ze haar kijkers mee neemt in de facetten van het moederschap.

Saar Koningsberger boeken voor een evenement

Saar Koningsberger is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Saar is onder andere beschikbaar voor presentatie werkzaamheden en als discussieleider.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Saar Koningsberger

In 1998 brak Saar door met de hoofdrol in ‘Honger’ (VPRO), die een Academy-Award won. Daarna speelde ze een gastrol in ‘Westenwind’. In 2003 speelde ze in de film ‘De Schippers van de Kameleon’. Ook speelde ze één van de twee dochters in een serie Essent-reclames en deed ze diverse gastrollen in series als ‘Spangen’, ‘Grijpstra en de Gier’, ‘IC’ en ‘Zoop’.

TV programma’s

In 2007 werd Saar Koningsberger presentatrice en VJ bij de televisiezender TMF, waar ze diverse programma’s presenteerde en veel opmerkelijke items maakte. Hierdoor werd ze al snel een van de vaste gezichten van TMF. In de zomer was ze voor TMF in het buitenland en presenteerde daar het programma ‘Wakker Worden’. In 2010 was Saar Koningsberger ook te zien als teamcaptain in het programma ‘Hints’ van de KRO.

Eind 2018 was Koningsberger een van de deelnemers aan het programma Boxing Stars. Ze boxte onder andere tegen Jennifer de Jong en Billy Bakker, maar verloor uiteindelijk de finale van Jessie Jazz Vuijk.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button