Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ruud ter Weijden boeken

Ruud ter Weijden boeken

Ruud ter Weijden boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ruud ter Weijden of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ruud ter Weijden boeken voor een evenement

Ruud ter Weijden is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Ervaren interviewer en dagvoorzitter

Ruud ter Weijden heeft ontzettend veel ervaring als interviewer, dagvoorzitter en presentator. Voor menig evenement en organisatie heeft hij bewezen een bekwame en inspirerende gespreksleider te zijn. Zijn vertrouwde stem en enthousiaste uitstraling zorgen ervoor dat uw gasten zich direct op hun gemak voelen.

Wie is Ruud ter Weijden

Ruud ter Weijden is ruim 40 jaar werkzaam in de sportwereld. De meeste bekendheid dankt hij aan de presentaties van diverse sportevenementen, zoals de Europees- en Wereldkampioenschappen Voetbal, de Olympische Spelen en Formule 1.

Naast de grote sportevenementen presenteerde Ruud ter Weijden het discussieprogramma ‘Sport aan Tafel’. In dit programma ontving hij gasten uit de sportwereld, waarin hij de strijdende partijen met onder andere Hugo Camps, Johan Derksen en Kees Jansma altijd weer op een rustige manier aan de finish bracht.

Documentairemaker

Wat veel mensen niet weten is dat Ruud ter Weijden ook verantwoordelijk is voor opmerkelijke documentaires. Zo maakte hij drie documentaires over Muhammad Ali. Twee daarvan (op zijn hoogtepunt en als hakkelende Parkinson patiënt) wonnen grote internationale prijzen, en werden aan meer dan 25 landen verkocht. Daarnaast maakte Ruud honderden lange en korte films, met evenzoveel sportsterren.

Internationale sportlegendes

Ruud ter Weijden heeft diverse internationale grootheden geïnterviewd, waaronder Johan Cruijff, Franz Beckenbauer, Günther Netzer, Ruud Gullit, Niki Lauda, Mario Andretti, George Foreman, Joe Louis en Ferenc Puskas. Hij presenteerde 13 keer de verkiezing van Sportman /-vrouw /-ploeg voor ‘Sportpanorama’. Ook was hij de eerste presentator van het programma ‘Superstars’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button