Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ruud Feltkamp boeken

Ruud Feltkamp boeken

Ruud Feltkamp boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ruud Feltkamp of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ruud Feltkamp is onder andere bekend van zijn rol als Noud Alberts in de soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Op jonge leeftijd wist hij al dat hij acteur wilde worden, en op zijn negende krijgt hij de kans om de hoofdrol te spelen in de film ‘Kruimeltje’.

Ruud Feltkamp boeken voor een evenement

Ruud Feltkamp is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Ruud.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Ruud Feltkamp

Films en series

‘Kruimeltje’ won veel prijzen in Noorwegen, Noord- en Zuid Amerika. In 2000 was deze film de Nederlandse inzending voor de Oscars en won tevens een Rembrandt Award. Op zijn dertiende speelde Ruud Feltkamp de hoofdrol in de film ‘Kees de Jongen’, waar hij onder andere Theo Maassen als tegenspeler had.

Na deze films speelde Ruud diverse rollen in TV-series zoals ‘Oppassen’, ‘Keyser en de Boer’, ‘Villa Neuzenrode’ en ‘Nieuwe Ouders’. Tijdens zijn examenjaar werd Ruud Feltkamp gevraagd voor de rol van Noud Alberts in de soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, die hij van 2006 tot 2018 vertolkte.

Stemacteur

Daarnaast speelde Ruud ook een hoofdrol als stemacteur in de tekenfilm ‘Surf’s Up’. In 2009 speelde hij de rol van loverboy Ricardo in de film ‘Lover of Loser’. In 2010 had Ruud een stem-hoofdrol in de serie ‘Total Drama Island’.  Samen met zijn GTST-collega’s Ferri Somogyi, Mark van Eeuwen en Ferry Doedens won Ruud in 2011 in het programma ‘Fort Boyard’ de titel Beste Team.

Ruud heeft als hobby zeilen en snowboarden, en werkt in de zomermaanden als instructeur bij zeilkampen. Samen met zijn oudere broer Pim heeft Ruud ook een multimedia bedrijf, dat zich toe legt op het maken van professionele film, foto’s, grafische vormgeving, webdesign en apps.

Presentator

In 2014 was Ruud Feltkamp backstage-presentator bij The Hit en sidekick bij GTST Quiz. Voor dit werk werd hij genomineerd voor de Televizier Aanstormend Talent Award. Ruud won deze prijs en liet daarbij Luuk Ikink en Richard Groenendijk achter zich.

DJ Ruud Feltkamp

Naast zijn acteerwerk is Ruud Feltkamp ook actief als DJ. Hij heeft een passie voor het draaien en mixen van muziek en treedt graag op clubs en discotheken. Met collega-DJ Mike neemt hij plaats achter het DJ meubel, waarna hij het publiek op een fantastische manier gaat vermaken.

Reclamecampagne met Ruud Feltkamp

Ruud Feltkamp inhuren als voice-over of model

Ruud werkte ook mee aan een commercial voor de Street Museum NL app. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button