Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ruud de Wild boeken

Ruud de Wild boeken

Ruud de Wild boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ruud de Wild of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ruud de Wild is radio-DJ en kunstenaar. Op zijn twintigste besluit hij serieus iets te doen met zijn liefde voor muziek. Ruud begint bij de AVRO als assistent van een DJ en wordt na zes jaar als producer bij HitRadio (later Radio 538) aangenomen. Al snel kan hij bij Radio 538 aan de slag als DJ.

Ruud de Wild boeken voor een evenement

Ruud de Wild is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Ruud de Wild is te boeken als DJ en presentator.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Ruud de Wild

Drieënhalf jaar later begint Ruud zijn TV-carrière als VJ bij The Music Factory. Na zijn move naar 3FM gaat de radio-DJ televisie programma’s presenteren bij BNN. In 2002 won Ruud een Marconi award voor zijn dagelijkse middagshow. Samen met Bridget Maasland presenteert hij in 2005 de vijfde editie van Big Brother, een van de meest succesvolle programma’s ooit op de Nederlandse televisie.

Vanaf 2008 is Ruud de Wild opnieuw iedere ochtend te beluisteren, ditmaal bij Q-Music. Daar presenteert hij de ochtendshow samen met zijn oud-radiomaatje Jeroen Kijk in de Vegte.

Schilderen met songteksten

Naast het presenteren van radio- en TV programma’s is Ruud de Wild al vanaf zijn 20e bezig met tekenen, schilderen en ontwerpen maken. Zijn specialiteit is schilderijen met daarin bekende songteksten. In 2006 bracht Ruud een kunstboek uit waarin hij zijn leven portretteert aan de hand van zijn schilderijen, met als titel ‘Every poet is a thief’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button