Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rutger Vink (Furtjuh) boeken

Rutger Vink (Furtjuh) boeken

Rutger Vink (Furtjuh) boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rutger Vink (Furtjuh) of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rutger Vink, alias Furtjuh, is een Nederlandse YouTube-bekendheid. In 2012 begon hij met het maken van video’s en vlogs, die aanvankelijk bedoeld waren als schoolproject. In 2016 had hij al meer dan 300.000 abonnees. Furtjuh maakt liedjes, parodieën, doet sketches en uitdagingen.

Rutger Vink (Furtjuh) boeken voor een evenement

Rutger Vink is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Rutger Vink

Rutger won in 2015 een VEED Award voor Beste Mannelijke YouTuber. Een jaar later werd hij opnieuw genomineerd, maar won deze keer niet.

In 2016 deed Rutger Vink mee met het RTL4-programma It Takes 2. Ook sprak hij de stem in van Carl de Vrachtwagenchauffeur in in de film ‘Finding Dory’. Verder speelde hij een stemmenrol Stanley SquarePants in ‘Spongebob SquarePants’.

Reclamecampagnes met een bekende vlogger

Rutger Vink inhuren als voice-over of presentator

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button