Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rugbyclinic boeken

Rugbyclinic boeken

Rugbyclinic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rugbyclinic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ooit gedacht aan rugby om met collega’s, relaties of vrienden te beleven? Het is zeker niet de eerste sportactiviteit waar meestal aan gedacht wordt. Juist dit aspect maakt de uitdaging om dit spelletje te ontdekken alleen maar groter. U zult ontdekken dat aspecten als teamgeest en samenwerking enorm belangrijk zijn. Heeft u dit niet vaker gehoord?

Rugby is in de wereld één van de meest beoefende sporten. Zelfs in landen kleiner of onbekender dan Nederland wordt Rugby gespeeld. Vooral door de sportiviteit in combinatie met de lichamelijke inspanning is deze sport enorm geliefd.

Het spel Rugby is eigenlijk gebaseerd op simpel landje veroveren. Twee ploegen moeten onder leiding van een scheidsrechter proberen de ovale bal achter de laatste lijn op de grond te drukken. De vraag is alleen op welke manier je het beste de bal over de lijn kunt krijgen. Dit alles zal u worden aangeleerd door Nederlands topspeler Obbe Winkels. Obbe is een van de beste rugby spelers die Nederland rijk is.

De basis van elke clinic zal bestaan uit de volgende rugby specifieke punten:

– De bal
– Big Hit
– Tackle
– Maul / Ruck (Team element)
– Spelvorm (tik rugby)
– Scrum en Line Out (Team element

Elke clinic kunnen wij op maat aanbieden, waarbij we graag tegemoet komen aan uw specifieke wensen. Wilt u deze niet alledaagse uitdaging aangaan? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button