Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rudolph van Veen boeken

Rudolph van Veen boeken

Rudolph van Veen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rudolph van Veen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rudolph van Veen wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 is hij als beste leerling afgestudeerd aan de Culinaire School van Breda. Vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden.

Rudolph van Veen boeken voor een evenement

De kosten voor het inhuren van Rudolph van Veen zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een presentatie of kookworkshop met Rudolph van Veen.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Rudolph van Veen

Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. Na gewerkt te hebben in Zwitserland en bij Meesterkok Cas Spijkers leerde hij de fijne kneepjes van het patisserievak bij Huize van Wely. Sinds die tijd is hij zich gaan specialiseren in patisserie. Hij heeft op dit gebied diverse grote prijzen gewonnen, waaronder de 1e prijs bij de Zilveren Koksmuts desserts, een gouden en zilveren medaille bij de Internationale Salon Culinaire Singapore en de 1e prijs bij de Grand Prix Mandarine Napoléon.

Nederlands Patisserie Team

Rudolph is medeoprichter en lid van het Nederlands Patisserie Team, waarmee hij diverse keren heeft meegedaan aan de World Pastry Championship. Rudolph is ambitieus met een revolutionaire inborst. Door middel van wedstrijden kan hij laten zien wat hij in huis heeft, en zichzelf en anderen proberen te overtreffen. Hij gaat te allen tijde voor het beste resultaat! Tot augustus 2000 was hij werkzaam bij Döhler Food Service in Breda als Culinary Creative Chef, met als doel het imago van patisserie te vernieuwen en te verbeteren. Dat deed hij door grenzen te verleggen en de desserts een extreme uitstraling te geven met de meest originele ingrediënten.

Life and Cooking

In 2001 maakte Rudolph de overstap naar het eigentijdse en trendy TV programma Life and Cooking van RTL 4. Tot de zomer van 2005 presenteerde hij dit elke zondag met Irene Moors en Carlo Boszhard. Hij heeft zich sindsdien ontpopt als een opvallende persoonlijkheid, die een breed publiek weet te boeien en enthousiasmeren met verrassende gerechten.

Ondanks de hectiek van het live programma weet Rudolph altijd zijn culinaire boodschap over te brengen en de gasten de heerlijkste gerechten te serveren.

Gepassioneerde voordrachten

Naast lekker koken en eten, staan fatsoen en hygiëne bij Rudolph hoog in het vaandel. Hij is een artiest in de keuken die de uitdaging niet kan weerstaan om van iets heel normaals iets speciaals te maken. Met zijn gepassioneerde voordrachten van culinaire gedichten weet hij gerechten op ludieke wijze te introduceren en zijn gasten te overweldigen.

Kookworkshops met Rudolph van Veen

Koken is volgens Rudolph het mooiste vak van de wereld. Met veel plezier verzorgt hij naast zijn drukke TV werkzaamheden enkele kookworkshops en demonstraties in het land. Verder heeft hij meegewerkt aan de serie “Succesvol Koken”, een tijdschrift dat elke twee weken verschijnt. Tevens zijn er twee kookkalenders van Rudolph uitgekomen. In oktober 2003 is zijn eerste eigen kookboek “Lekker Snel” verschenen. Een boek voor iedereen die van lekker eten houdt en plezier heeft in koken. Het is een verzameling van Rudolph’s meest favoriete, snelle en makkelijke recepten. In dit boek heeft hij de unieke “Tilburger” geïntroduceerd, een eigen variant op de hamburger met een gat erin.

Grensverleggende gerechten

Rudolph denkt niet alleen grensverleggend, maar kookt ook graag over de grens. Zo heeft hij bijvoorbeeld kookdemonstraties gehouden in o.a. Kaapstad, Sydney en Las Vegas. Rudolph beschouwt het als een grote eer dat hij in 2000 en 2001 werd gevraagd zitting te nemen in de internationale jury van The USA National Pastry Team Championship, een groots opgezette patisseriecompetitie in Colorado. Tegelijkertijd zijn deze bezoeken een mooie gelegenheid voor hem om wat extra inspiratie op te doen, want de mogelijkheden zijn grenzeloos!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button